Cateva siteuri de vanzare
Buna ziua dragi colegi.
Incerc sa imi pun ordine in prioritati, astfel incat intentionez sa renunt la o parte dintre proiecte, pe care efectiv nu mai am timp sa le manageriez. Astfel, siteurile prezentate mai jos sunt de vanzare daca prezinta interes pentru cineva.
Mentionez ca nu sunt actualizate de mult timp, se dau asa cum sunt. Din punct de vederii al monetizarii, cu unele exceptii, nu produc mai nimic. Fiind lasate relativ in paragina, traficul este nesemnificativ.
Singura rugaminte, daca cineva va fi interesat sa cumpere vreunul, este sa nu scoata linkurile din articole, vandute catre diferiti parteneri sau oferite gratuit colegilor de pe forum. Nu va incurca cu absolut nimic, sunt in marea lor majoritate related.
Acestea fiind spuse, iata siteurile:
cancerul.net , nisa health
malignantneoplasm.net, nisa health, en
mesotheliomastats.net, nisa health, en
icells.org, nisa celule stem, health, ro
pariurionline.info, nisa pariuri
meciuri-live.eu , nisa sport
fotbal1x2.ro , nisa sport,
redupedia.ro , agregator de reduceri
ruteauto.com , calculator de rute auto
Daca vreun site face cu ochiul cuiva, fie sa le dezvolte in continuare, fie sa le foloseasca ca siteuri de suport, astept ofertele voastre. Eventual, daca se va dori, pot ramane pe hostul pe care se afla in acest moment, pentru o perioada de cel putin un an (au conturi de gazduire individuale). Nu am un pret fixat in minte pentru ele, dar nici nu voi da curs unor oferte jenante.
Orice alte informatii le pot oferi punctual pentru fiecare site in parte.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!