Rezultate 1 la 1 din 1

Subiect: Vand photoshop-stuff.org - profit 120E/luna

Vizualizare arbore

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit Vand photoshop-stuff.org - profit 120E/luna

Salutare,

Asa cum spune si titlul, am scos la vanzare site-ul photoshop-stuff.org !

Eu am cumparat site-ul acum 1-2 luni pentru flipping, inainte erau resurse psd cu download de pe megaupload etc si site-ul era oarecum ilegal, megaupload picase ,iar ownerul vroia sa scape de el, eu avand oarece know-how in domeniul asta, l-am luat si am rescris toate posturile ( 800+ ) cu design-uri si link-uri de afiliat catre graphicriver si shutterstock , dupa ce am discutat cu ei in prealabil.

Au trecut aproximativ 3 saptamani decat am facut modificarile, traficul a ramas in continuare la fel, ba chiar a crescut putin.

Deci se vinde un site de afiliere pe design, dar si tutoriale si alte resurse, cu o vechime de 3 ani de zile, un trafic constant de cel putin 1 an, venituri de 100E/luna ( am pus adsense doar de 2-3 saptamani si a facut 30E/2 sapt, fara tweak la ads-uri sau treburi de genul ) restul banilor i-a facut din afiliere la graphicriver, aici nu pot demonstra exact pentru ca am 2 site-uri si ei nu iti arata detaliat, dar psdbucket.com cu acelasi trafic genereaza aprox 180$/luna din afiliere, luna asta pana acum sunt 240$ pe ambele .

Am atasat si traficul pe ultima luna.

Aici e licitatia de pe flippa cu mai multe informatii : https://flippa.com/2712347-a-great-g...-entrepreneurs .

Site-ul este disponibil pentru vanzare 1 saptamana aici, apoi il voi lista pe flippa.

Alte site-uri de vanzare : https://flippa.com/2726836-selling-d...stic-potential , Vand site de slabit , venituri de 1500E - ultimele 3 luni ,Vand csscow.com - Galerie CSS , Hainutecopii.com .

Pretul este in jur de 1500E .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st June 2010, 14:37
  2. Vand banner 5$/luna
    De Fabius în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th May 2008, 13:00
  3. Vand Reggle.com - 400$ profit net pe luna
    De sorin02 în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 12th June 2007, 23:55
  4. Vand linkuri PR4, 2,5 RON pe luna