Site-ul e chiar o buna oportunitate de promovare si nu spun asta pentru ca este al meu, ci pentru ca asa il vad eu. Publicitatea NU este afisata in paginile din sectiunea erotic. AdSense a scos anunturile de pe site din motivul ca exista linkul acela spre o sectiune de erotic, nu pentru ca anunturile sunt afisate in el.
Asadar exista trei solutii mari pentru un eventual cumparator:
- afiseaza anunturile doar pe paginile normale
- afiseaza anunturile doar pe paginile erotic (daca are contract cu vreo firma ce ofera servicii adult)
- afiseaza anunturile pe intreg site-ul.
@No_name: reflecta da, ai dreptate. Romanul nu e invatat cu alte modalitati de monetizare. Cred ca in capul multora suna ceva de genul "Cee? Nu pot pune AdSense pe el? Nu-i bun pentru ca nu mai fac bani din clickuri". Eu in acest caz chiar ofer un brand format in aceasta nisa, traficul nu e super, sau grozav insa e satisfacator privind domeniul pe care-l activeaza. In gura multor gagici si baieti de varsta 13-19 ani ce activeaza hi5 si Y!M s-a auzit macar odata "dulceata.net". De unde stiu? Pai trag linie si ma uit la toate mailurile de contact ce le-am primit, la toate scandalurile ce se dau pe site intre tineri, ca unuia ii place de aia, alalalt se da la ea, ala i-o aratat barosu pe web s.a.m.d

Răspunde cu citat