Postat în original de
danielicb
Zicea @Tom mai sus ca Google a penalizat si NYtimes, BBC.co.uk. Site-urile alea chiar daca si-au primit cate o palma de la Google tot sunt foarte autoritate si un link de acolo clar ajuta in orice moment. Stiu ca am dat un exemplu extrem, dar cred ca Google se uita mai intai la pagina de unde ai link si apoi la site. Cum spunea si de ComunicatedePresa.ro, daca stam sa analizam putin mai bine site-ul ala, il putem considera un director de articole mai mare, care nu accepta orice articol. Ati citit vreodata vreun comunicat de acolo? Sunt scrise jalnic unele, pentru ca nu sunt scrise de cine trebuie. Am citit unul cu "magia SEO", s-ar putea sa fie al cuiva dupa forum (imi cer scuze) dar era scris slab.
Sicer pentru un site as lua un link de acolo. Unul singur clar nu ma va ajuta, dar poate fi un plus in tot mixul de linkuri. Alta faza, 10 linkuri proaste nu iti fac nimic daca mai ai si bune. Zicea cineva la un moment dat ca pentru orice link dintr-un director sa aduci 1-2 linkuri foarte bune, din content. Mai am alta teorie, orice link pentru care muncesti cel putin 1ora te ajuta, adica sa te chinui sa scrii continut, sa dai un mail, sa te bagi in seama cu vreun blogger, jurnalist, sa il cersesti sa faci orice iti trece prin cap sa il obtii, mai ales fara sa dai bani.