am vesti proaste pentru tine: dupa ce ca si lucrez la program, nici nu incasez din prezentari :)
Versiune printabilă
am vesti proaste pentru tine: dupa ce ca si lucrez la program, nici nu incasez din prezentari :)
LOL, in Romania pe SEO nu se incaseaza din prezentari. Si asa sint putine evenimentele despre SEO, sa mai si primesti bani ptr asa ceva....
Mythbusted :headbang:
Kreamer se prindea, si ciudat e ca tot cu K e si el. KTOM, KDAN, KROMANIAC, KROBY, .....
Anyway o dam in offtopic. Rog un admin cu K, sa mute posturile offtopic la categoria "inutile".
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pentru cei care nu inteleg ce este UX sau UXD (user experience design), va recomand sa va uitati la ce site vreti voi si sa comparati cu : USA TODAY: Latest World and US News - USATODAY.com
LECTIE de SITE pentru user , dar si pt google:)
Ca sa nu deschid un nou "subiect" vreau sa ma scap si eu din link-urile sitewide (ca nu mai sunt de loc ok cu noile modificari) dar am o probleme , am gasit cateva site-uri cu link-uri spre mine in sitewide fara sa am vre-o legatura , cum pot scapa de ele? , nu pot sa dau nici de propietari ..
Matt Cutts, despre guest blogging: What is Google's view on guest blogging for links? - YouTube
Deci cade cerul? Sau totul e ok?
Probabil ca nu e asa ontopic dar tine de schimbarile astea. Urmaresc o nisa de multa vreme in care pe prima pagina erau listate 14-15 rezultate impreuna cu cele locale. Astazi cand am cautat cuvintele am constatat ca pt Bucuresti numai exista nici un rezultat local. Apar rezultate locale doar la cautarea kw+locatie
Ati observat asta?