Postat în original de
danielicb
Eu am alte suparari. Sa zicem ca sunt start-up. Vand ceaiuri @doro:). Fac un site dragut, scriu despre ceaiuri, am preturi bune, sunt prezent pe social media, am un blog, UX placut, calitate intr-un cuvant.
Ce fac sa am succes? Daca nu am trafic pe site (care vine din organic, ca de... nu am bani de PPC pentru ca dau 10E pe click) cum pot eu sa creez content? Cum pot eu sa primesc apreciere pe Social Media daca nimeni nu ma gaseste? Pentru mine social media inseamna ca cineva sa imi intre pe site, sa imi foloseasca toolurile, sa imi cumpere produsele/serviciile sa le placa de mine si abia apoi sa imi iau un amarat de LIKE. Cum pot eu sa primesc linkuri naturale? Cate site-uri de remedii naturiste sunt in RO? O sa vorbeasca despre mine SfatulMediucului? daca nu ii dau bani? Sau daca nu cunosc pe cineva care scrie acolo? Cum o sa stie lumea ca ceaiurile mele sunt cele mai bune? Cati dintre cumparatorii mei or sa ma recomande in alte parti? Romanii sunt rai de tot pe share, linkuri, vorbit despre altii (in sensul bun), recomandari, sau mai stiu eu ce.
Ce sansa am sa ma fac cunoscut, mai ales daca nici nu am cine stie ce bani sa bag in PPC? Ce fac? Cum aduc si eu un link super bun? Ma prostituez (scuzati-mi limbajul, dar sunt cam suparat acum) pentru el? Cum fac sa afle lumea ca ceaiurile mele sunt tamaduitoare?
Raspuns: Aplic Google Guidelines si beau ceai de foame :))