Citat Postat în original de marcos29 Vezi Post
De curand am fost instiintat ca cineva mia atacat site-ul prin javascript injection. Acum trebuie sa-l curat dar nu stiu exact unde sa gasesc acele coduri intoduse. Ce trebuie sa fac. ma gandeam sa scanez site-ul dar nu gasesc nici un soft. Voi cu ce va scanati siteul?
am avut si eu ceva probleme, toate fisierele index imi erau infectate, daca le curatam in cateva ore erau la loc, m-am gandit ca problema e in calculator. am renuntat la nod32 si mi-am pus avira (am mai incercat si altele dar nu au gasit nimic). avira a fost singurul program antivirus care a gasit ceva.

dupa o scanare completa a calculatorului, am descarcat sursa siteului si le-am curatat, problema e ca iti va sterge fisierele infectate.

sfatul meu e sa incerci in felul urmator, daca nu ai o arhiva a siteului ... caz fericit:

- scanezi calculatorul
- dezactivezi antivirusul
- cureti manual sursa siteului de scriptul bagat de antivirus (la mine eraun rand de cod, ultimul), asta daca ai putine fisiera de tip index, daca ai joomla....
- activezi antivirusul si scan din nou la calculator

spor la treaba si rezolva cat mai repede, eu am primit penalizari pe toata treaba asta