Postat în original de
CDK
Nichita. Hai să îți explic o treabă. Tu scoți totul din context ca să pară că ești băiatul bun și interlocutorul tău este cel rău. Vorbești doar ca să te afli în treabă, cu toate că nu ai treabă cu ceea ce spui. Nu te cunosc dar fac pariu că nu prea ai mulți prieteni în viața reală. Maxim 4? Mă înșel? Revenind la ale noastre, dacă tu din fraza ori mă lași să le răspund liniștit membrilor comunității Seopedia, ori îmi razi contul și mă întorc la treburile mele, ai înțeles că joc cartea banării, înseamnă că ori ești mai încet la minte, ori încerci un social engineering foarte prost cu cine nu trebuie. Te lămuresc acum ce voiam să zic prin fraza respectivă. Ori tăceai din gură și nu mă mai plictiseai cu opiniile tale idioate, ori îmi ștergeai contul și măcar știam o treabă. Dacă tot nu ai înțeles încă la ce mă refer și vrei să vorbesc pe limba ta, îți spuneam respectuos să mai taci în plm din gură că mă plictiseai.
De oameni ca tine am avut pe mână cu zecile de mii în fosta mea comunitate și peste jumătate din ei te depășau cu mult în mediocritate, prostie si aberații. Deci sunt obișnuit, iar tu nici în mediocritate nu ești unic. Din păcate, din cauza opiniilor tale de părerist profesionist care nici măcar nu a citit toate discuțiile de aici, totul s-a îndreptat către o zonă de certuri pe care nu o pot evita decât lăsându-mă păgubaș. Lasă, stai liniștit cu turma ta de gâsculițe și pupați-vă reciproc în fundulețele de seoiști mediocri cu rezultate la fel de mediocre ca și voi. Ia-l și pe prietenul tău Vali cu tine. Aș vrea să îmi explici cum de ai adus vorba de un Vali în discuția noastră? Ce e un Vali? Dacă eu nu îl știu de ce rahat aduci vorba de el? Vali ăsta al tău repară site-uri făcute de el? Că dacă e așa, înseamnă că e un coder prost și merită să repare toată viața lui.
Cât despre Avram... Un mediocru cu bază de cunoștințe zero care vorbește mult și prost fără nici o urmă de argumentare. Turma îl pupă în cur, el se simte boss de boss. Automat discuția se strică. De unde să ceri argumentări dacă nu e creier și nici educație? Nu vă gândiți că am ceva personal cu el și cu Nichita. Chiar sunt mici copii față de alți incompetenți. Poate că dacă ne-am vedea la o bere în oraș am discuta ca între prieteni. Dar strict rezumat la partea de internet, niște mediocri cu o turmă în spate tot mediocri rămân. Urlați în continuare hacker hacker blackhat blackhat și rămâneți în continuare aceiași mediocri care nu pot distinge informația din postul original de restul discuției.