-
Oricat iti place sa scrii sau sa vorbesti vorbe, faptul ca esti un anonim ma face sa nu cred nimic din ce zici. Ai un talent mare in a scrie povesti lungi si a te lega de oameni pe baza unor experiente nefericite din trecut. Esti genul de om ingamfat care crede ca stie tot si ceilalti care te contrazic sunt niste prosti. Crede ca si noi suntem satui sa oameni ca tine, orice analogie faci tu intre tine si noi, aceeasi o facem si noi intre noi si tine.
Nimeni nu il pupa in fund pe Nichita, ci mi se pare normal ca si alti oameni sa gandeasca la fel si sa isi impartaseasca ideile, exact asa cum faci tu si cei care cred orice spui. Si mai stiu ca toti cei care iti sunt impotriva sunt prosti, tarani si amatori, asa functioneaza psihicul celui atacat sau caruia ii sunt ameninante crezurile.
Eu sunt curios ce calitate au site-urile pe care le tot ridici tu pe primele pozitii in google, nu de alta, dar cred ca sunt jalnice la capitolul calitate pentru vizitator, avand in vedere ca tu vorbesti numai de o parte a ceea ce inseamna SEO, uitand de cealalta.
-
-
Pentru chestii de genul asta (spart servere ,furat carti de credit ) v-au saltat DIICOT-ul si v-au luat serverele . Asa se nasc infractorii. Ti-am zis dupa primul post ca nu ma interseaza sfaturile tale , tot asa iti spun ca nu ma intereseaza parerea ta .... am citit pe sarite
-
Observ doua tabere: cei care cred si cei care pun la indoiala ce spune CDK. Indiferent de situatie, daca ceea ce spune CDK este adevarat, de ce il jigniti? Ok, face black seo sau cum s-o numi, dar el a prezentat si o alta fata a lucrurilor. Ca unii vor sa creada ca lumea e roz si plina de iubire, este problema lor, dar sunt si mai multi care vor sa vada lumea cu bune si rele. Dupa aceea, fiecare ia decizia dupa cum ii dicteaza interesul, constiinta etc.
Ok, CDK are acces la anumite "resurse", asa cum afirma. Dar de ce nu testati varianta "legala", cu link cumparat "pe bune"?
Ne dam cu fundul de pamant ca aici este un forum de white seo (oare e chiar atat de "white"? come on). Ok, admitem ca ar fi asa. Dar de ce respingem si alte experiente? CDK nu v-a obligat sa ii urmati metodele, dar ce este atat de rau in a afla si ceva nou? Sau un alt gen de informatie? Nu a venit sa-si faca publicitate la site-uri, nu a venit sa vanda servicii...pur si simplu a prezentat metoda lui. Ca e morala sau nu, ca e legala sau nu...nu stabilesc eu sau voi asta. Dar oare noi suntem morali sau legali 100% in proiectele noastre? Moralitatea s-a dus odata cu primul link cumparat, legalitatea cu prima plata la "negru". Asta ca sa dau doua exemple banale.
Una peste alta, macar la nivel de "exista si altceva", postul asta mie mi s-a parut interesant. Ca voi aplica sau nu vreodata metodele prezentate de el, este decizia mea si mi-o asum. Dar nu arunc cu pietre in cineva fara sa stiu daca are sau nu dreptate. Stiti cate informatii eronate am citit pe forumul asta? Si sunt convins ca sunt mult mai multe, dar eu ma refer doar la ce am testat eu personal si m-am convins ca pana si cei care pretind ca au experienta, s-au inselat sau au interpretat eronat anumite date. I-a blamat cineva pentru asta? Nu. De ce s-o facem acum?
-
@imagini, el jigneste de asemenea. Apropo de moralitate:
- este moral sa cumperi linkuri, asta s-a facut dintotdeauna (pt link exchange, trafic, reclama), dar a venit Google sa zica ca nu e bine.
- este imoral sa spargi servere si apoi sa pui linkuri pe site-urile de pe ele.
Nu inteleg cum puteti accepta asa cu usurinta spargerea unor servere, probabil n-ati avut de-a face cu asa ceva, sa va vedeti munca de ani de zile dusa pe apa sambetei.
-
@Popescu
O sa incerc sa fiu mai explicit. Nu am spus ca sunt de acord cu spargerea serverelor. Dar poti aplica metoda lui si la modul legal: cumperi un link cu PR mare si vezi daca ceea ce spune este adevarat sau nu. El v-a spus cum procedeaza prin prisma faptului ca are acces la alte resurse. Eu unul nu am acces la server-e (si probabil nu voi avea niciodata), dar daca ma tine buzunarul, pot testa varianta cu link-uri cumparate.
E moral sa cumperi link-uri? Aparent da, nu incalci nici o lege scrisa sau nescrisa. Dar tu cumperi pentru a te pozitiona mai bine pe google, care a "interzis" acest lucru. Mai e moral? Daca tu cumperi link-uri, dar nu iti inscrii site-ul in motorul de cautare care nu e de acord cu asta, atunci da, esti moral...altfel...
-
Google poate bine-mersi sa nu dea importanta acelui link cumparat, dar a vrut sa creeze un fenomen din asta si a penalizat lumea in stanga si-n dreapta, deschizand astfel cutia Pandorei si permitand altora sa cumpere linkuri si directionandu-le catre concurenta, distrugandu-i.
Legat de topicul asta:
- este la incepatori, asta vor invata ei de aici. Cum ar fi ca in clasa intai sa iti zica ca nu trebuie neaparat sa inveti carte, e bine sa fii ca Becali, Bianca si altii, sa fii prostituata si poti sa faci bani si asa.
- eu nu neg faptul ca merge faza cu linkul, chiar mi se pare logica, dar nu e normal sa il procuri prin acele metode, folosindu-te de munca altora.
- orice afirmatie devine adevarata doar prezentand dovezi. Oricine poate sa se laude, insa nu oricine poate sa demonstreze. Eu sunt satul de asa-zisii Profeti si Atot-Cunoscatori, ii vad peste tot, cam in toate domeniile de activitate.
Cei care au succes isi vad de succes, nu se lauda! Decat daca sunt ingamfati...
-
@imagini, Google nu poate fixa nici macar standarde de moralitate, necum de legalitate. Cumpararea de linkuri nu e ilegalitate, e doar o tehnica neagreata de o firma care vrea ca totul sa se invarteasca dupa cum doreste ea, pe cata vreme spargerea unui server intra la capitolul ilegalitate / imoralitate.
@CDK, daca esti fondator rst, te-as invita odata la sala, sa te bumbacesc bine. :)) Acum 5-6 ani, cand aveam in administrare website-ul (cu trafic f. mare) unei entitati economice guvernamentale, cineva de la voi mi-a dat niste fiori prin cateva tatonari/atacuri (descoperite la timp, slava cerului).
Apreciez cunostintele tale, dar nu sunt de acord cu metodele.
Sa fii sanatos si sa ai grija!
-
@ Popescu
Daca cei care sunt in clasa I (incepatori) se vor limita sa citeasta un singur post si vor aplica acele metode, atunci isi merita soarta. Exemplul tau cu clasa I este un pic fortat, aici discutam despre persoane care au o varsta la care ar trebui sa aiba putere de discernamant si sa faca diferenta dintre bine si rau. Faptul ca nu discutam despre rau, nu inseamna ca el nu exista. Si inca o data subliniez: nu spun ca sunt de acord sa spargi un server pentru a obtine un link, dar eu unul am aflat cateva informatii interesante (ma feresc sa spun ca sunt bune sau nu, pana nu testez personal). SI cand spun informatie interesanta, inca o data spun, nu ma refer la spargerea unui server.
@ovidescu
Nu confunda standardul de moralitate cu conceptul de moralitate. Stiu foarte bine ce am spus si imi sustin afirmatiile anterioare.
@all
De ce trebuie sa luati ad-literam ce a spus CDK? Daca vine X si imi spune: nu o mai lua pe DN1 ca faci o ora pana la Ploiesti, ia-o pe autostrada, mergi cu 200 la ora (infractiune) si ajungi in 20 minute. Din sfatul lui pot face asa: o iau pe autostrada, merg cu 130 la ora (legal) si ajung in 30 minute. A fost informatia lui utila pentru mine? Da. Am facut exact cum mi-a spus? Nu, am adaptat-o la ceea ce am considerat eu ca e bine.
-
@Popescu
Cei care sunt acum in clasa I, sunt invatati care sunt adevaratele valori si cu toate astea ei vad in jurul lor, in fiecare zi, in viata reala ca exista si Becali si Bianca. Iesim din comparatie pentru ca micutii scolari nu au discernamant. In schimb, cei care intra pe "subiecte pentru incepator" au. Si nu cred ca vor invata de pe acest thread sa sparga site-uri, si mai ales sa puna pe el linkuri, care sa nu fie detectate de un utilizator uman, dar sa fie detectate de googlebot. In schimb, reteta lui CDK poate fi invatata si probata de catre oricine are IQ peste 70.