Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Arie SEO

teodor98 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd July 2012
    Locaţie
    GB
    Posturi
    149
    Putere Rep
    0

Implicit Arie SEO

poate s-a mai discutat
    sunt colegi care lucreaza si in afara..altceva decit.ro..
    a avut cineva un proiect pe tari din Africa? coasta de vest Guineaa, Coasta de Fildes, ?
    Sunt in discutie cu un client care vrea sa-si promoveze site-ul in zona aceea.A reusit sa vanda acolo niste produse anul trecut si ar vrea sa se dezvolte mai mult acum in zona !
    Sunt bine venite niste sfaturi si eventual poate cineva face echipa cu mine pentru a lucra la acest proiect.
    detalii mai multe nu pot sa dau pot sa spun insa ca este vorba de un site in domeniul materialelor de constructii!
    la orice intrebare raspund in pm!

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    27

Implicit

Nu am lucrat cu tari de genul, dar daca nu este competitie mare pentru cuvintele targhetate (nu cred ca este) cel mai simplu plan pe care l-am urmat pentru alte tari/limbi a fost cateva directoare locale de calitate, citatii etc (cu .extensie a domeniului din tara respectiva) + blog posturi pe alte siteuri de calitate (cu DA mai mare) cu continut in engleza dar ancora in limba targhetata.

Asta a mers la mine si asta recomand conform rezultatelor mele.

teodor98 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd July 2012
    Locaţie
    GB
    Posturi
    149
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de nRazvan Vezi Post
    Nu am lucrat cu tari de genul, dar daca nu este competitie mare pentru cuvintele targhetate (nu cred ca este) cel mai simplu plan pe care l-am urmat pentru alte tari/limbi a fost cateva directoare locale de calitate, citatii etc (cu .extensie a domeniului din tara respectiva) + blog posturi pe alte siteuri de calitate (cu DA mai mare) cu continut in engleza dar ancora in limba targhetata.

Asta a mers la mine si asta recomand conform rezultatelor mele.
    multumesc de sfaturi, poate chiar si vom colabora..!
    Concurenta nu este mare sunt sigur de asta.
    "citatii " asta nu stiu cum este..
    cred ca trebuie sa iau domenii si pe tarile respective si din site-ul .ro sa se deschida si ele..!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •