Subtle Patterns | Free textures for your next web project pentru backgrounduri.
Atata timp cat nu scrie care e licenta iconurilor, eu unul nu l-as folosi.
Subtle Patterns | Free textures for your next web project pentru backgrounduri.
Atata timp cat nu scrie care e licenta iconurilor, eu unul nu l-as folosi.
Caut cu jingle.ro.
Ideea proiectului este una foarte buna dar, vorba lui puthre, cum sta treaba cu licenta lor?
Vezi poate te inspira si asta (legat de culori) Seamless Pattern Background Designs
Caut cu jingle.ro.
Despre licenta lor: License agreement: The icon can be used freely in both personal and commercial projects with no attribution required, but always appreciated. All logos and trademarks in social icons are copyright of their respective trademark owners.
@puthre: foarte bun link-ul, mersi mult
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Am modificat background-ul.
Am realizat o functie de cache pentru iconite astfel incat pentru anumite culori sa nu se realizeaza iconita "on the spot" ci sa se preia din cache, deoarece pentru fiecare iconita dura cam 0,5 secunde sa o "deseneze" si la o pagina de 42 de iconite dura ceva.
Momentan am 893 de iconite dar la cateva saptamani dupa lansare lucrez sa adaug inca cateva mii.
In alta ordine de idei daca mai aveti sugestii le astept.
icons_6.jpg
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Nu-mi dau seama daca exista transparenta la iconuri. Adica faci diferenat intre alb si transparent? Daca da, ar trebui sa se vada cand afisezi iconurile. Daca nu ai transparenta, e cam inutil![]()
Caut cu jingle.ro.
E cu transparenta, altfel da, era inutil![]()
Daca te uiti intr-unul din screenshot-uri iti apar optiuni de download PNG ( BG transparent ) de la 16x16 pana la 512x512 SI download JPG ( BG alb ) la aceleasi dimensiuni. Pe viitor de indata ce reusesc sa "sparg" si encoding-ul .ico o sa fac si optiune de download ICO.
@ puthre, mersi a 2-a oara ... ce-i drept ca inca nu m-am documentat daca exista ceva de genul si adevaru e ca e posibil sa ma fi apucat sa verific old school ce contine un ico ... momentan o sa lansez fara dar in cateva saptamani dupa lansare dau drumu si la download .ICO .
Zilele acestea ii voi da drumul, anunt aici pentru a primi si impresii "on hand"
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Update: Nu m-am lasat pana la urma si am adaugat si download .ICO ( bg transparent ) inainte de lansare, acuma e functional cu aceleasi dimensiuni ca si PNG si JPG adica de la 16x16 pana la 512 x 512
A trebuit sa "pierd" un pic de timp cu designul ca sa arate in regula si pe IE ... acuma e gata si acest aspect ...
Putin seo prin el si probabil marti/miercuri va fi lansat
Am lansat site-ul, il gasiti la adresa: Icons DB - free custom icons
Dupa browsing va astept cu pareri/sugestii/etc![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)