22nd October 2012, 00:36
0 out of 5 members found this post helpful.
Dragos, si cum pot face eu un articol unic? Din 1 miliard de site-uri, multe or sa contina paragrafe asemanatoare. Google nu il vede ca duplicat, si asta conteaza, pentru ca nu este un duplicat. Continut plagiat inseamna sa scriu un foarte mare paragraf dintr-un articol existent, sau sa il copiez in intregime cu titlu cu tot. Decat sa pun specificatiile la liniutza, mai bine le-am introdus in fraze.
Si cu 50 de euro, sau 150 lei ma amuzati pe bune
. Acest site cu cateva modificari si maxim 1 luna de campanie de promovare poate ajunge sa genereze venituri frumoase.
Apropo, cam ce ati vrea voi sa contina un astfel de site? Sa faca de mancare? Am imagini, am specificatii, la unele video review, trebuie sa se mai lucreze la detalii despre pret si atat. Asta a fost si scopul lui. Vizitatorul cauta pe google, se informeaza, daca e cazul cumpara ceva de la site-urile afiliate si apoi pleaca.
Un pret ok pentru acest site mi se pare 1.000 lei. Pana la urma s-a muncit la el. Lasati-ma cu paranoia de gen "nu e articol unic deoarece contine 2 cuvinte la fel ca pe un alt site
".
PS: Dragos am verificat si un articol de pe blogul tau de tehnologie, cu tool-ul care il folosesti tu. Spune ca articolul tau e unic in proportie de 6%. Ti se pare ok? Inseamna ca blogul tau valoreaza 30 de euro
. Articolele mele au continut unic in proportie de 13%
Ultima modificare făcută de lukiano; 22nd October 2012 la 00:43.
22nd October 2012, 00:59
1 out of 2 members found this post helpful.
Ia arunca o privire pe pretmic.com sa vezi cum se face un articol!
22nd October 2012, 01:35
2 out of 2 members found this post helpful.
Nu cred ca valoreaza 1.000 de lei site-ul tau, dar mai stiu ca nici acel tool nu indica corect de fiecare data. l-am testat si eu si nu am fost multumita de el.
Content writer & marketing afiliat
22nd October 2012, 01:39
1 out of 1 members found this post helpful.
@lukiano - Daca tu crezi ca site-ul tau valoareaza 1.000 de lei si ca daca il promovezi o luna el va putea scoate venituri frumoase, de ce nu te ocupi de el ca sa faci bani? Nu-mi spune, ai lucruri mai bune de facut, nu ai timp, etc., nu? Hai sa-ti spun ceva, daca ai un site in care crezi, nu-l vei vinde inainte sa faci tu bani cu el. S-a mai discutat aici pe forum despre vanzarile de site-uri si despre vanzarea de potential, tu vrei sa vinzi potential si nu un site stabil care aduce venituri constante in fiecare luna. Nu-ti interzice nimeni sa ceri 1.000 de lei pe site, dar asta nu insemna ca-ti va oferi cineva atat. Ai intrebat cat credem noi ca valoreaza si fiecare ne-am dat cu pararea, acum ca tie nu-ti convine decat ceea ce a spus @Consumatorul e alta problema.
Legat de tool se pare ca are ceva probleme, eu l-am testat de cateva ori si rezultatele erau ok, dar intr-adevar arata pentru multe articole si de la mine de pe site si a altor blogeri sau alte site-uri despre care stiu sigur ca nu au cum sa plagieze cum ca au continut plagiat, ca exemplu pana si povestea mea cu problema de la emag sau review-ul pentru iPhone 5 sunt considerate plagiat, lucru care este imposibil, dar oricat de mult ai vrea sa spui ca acele articole ale tale care insiruie niste specificatii sunt unice, nu sunt.
Vali D ti-a dat un exemplu de site unde poti gasi articole unice despre diferite produse de IT, poti sa urmezi exemplu si sa te pui pe treaba, iar in ceva timp cu siguranta vei scoate si ceva bani de pe site-ul in cauza, dar pana atunci zic sa nu ne tratezi ca si cum tu le-ai cunoaste pe toate si doar ceea ce-ti convine este corect, iar restul nu.
Ah, si legat de valoarea blogului meu (sun a manele
), cand site-ul tau o sa produca jumatate din banii pe care i-a produs acel blog, atunci putem discuta si acest aspect, pana atunci, zic sa nu incerci sa ma mai iei peste picior ca au mai incercat si altii si nu le-a fost bine apoi.
22nd October 2012, 01:53
22nd October 2012, 02:15
0 out of 1 members found this post helpful.
Eu zic sa pastrezi un ton civilizat si sa nu ma iei la misto, ok? Cat despre site-ul meu, lasa-ma pe mine sa-mi fac griji ca nu e problema ta acest aspect. Tu ai deschis un topic intr-o arie total nepotrivita, ai cerut o cotatie de pret pentru fabulosul tau site care a produs o vanzare in 20 de zile si te-ai umezit un pic si ce-ai zis tu, hai sa vad daca e vreu guster pe seopedia caruia sa-i pot vinde site-ul la suprapret. Cum eu am fost cel care a incercat sa-ti explice ca ceea ce vrei tu sa faci nu o sa fie tocmai ok, ai zis sa te iei la "impins vagoane cu mine", iar acum o sa-ti iei o palma dupa ceafa pentru ca eu nu-ti permit sa mai iei la misto. Ti-am explicat cateva aspecte, ti-am dat o cotatie de pret, ti-am spus ca acele articole nu sunt tocmai unice si ca intr-un final mister Google iti va face felul, dar tu nu, tu ne iei de fraeri si ne spui ca daca aveai 130 de articole ca ale lui Claudiu site-ul tau valora 800 de euro, deci deodata esti expert in estimari, defapt ne-ai aratat acest lucru chiar dupa ce eu si LensFlare am zis ca site-ul tau nu valoreaza mai mult de 50 de euro, bine eu am fost mai indulgent, dar tu ai venit si ne-ai tras de urechi si ne-ai spus ca site-ul tau valoareaza 1.000 de lei.
Si acum stau sa ma gandesc, daca tu le stii asa pe toate, stii cat valoreaza site-ul tau in stadiul actual, cat ar valora daca ar avea si daca...bla bla, de ce ne-ai mai intrebat pe noi?
22nd October 2012, 02:32
22nd October 2012, 02:44
3 out of 4 members found this post helpful.
Cred ca ajunge, te-ai facut destul de cacao, zic sa te opresti si sa incetezi cu jigniriile si luatul la misto.
Numai bine!
22nd October 2012, 02:49
0 out of 2 members found this post helpful.
In sfarsit! Ai inteles si tu mesajul de a parasi acest subiect. Poate ca prin absurd esti destept, dar nu si rapid