Salutare, va cer si eu parerea in legatura cu un blog pe care-l detin pe nisa it, nu sunt foarte interesat de design, dar in schimb m-ar interesa niste pareri in legatura cu el.
Blogul acum cateva luni (mai exact undeva la 6-7 luni) a tinut pozitii bune in google si un trafic ok pe vremea aceea (undeva la 2 k / zi) Asa, eu am plecat din tara pe atunci si din pacate blogul a ramas fara continut timp de 6 luni, in aceste 6 luni am ajuns la un trafic minunat de 500 vizitatori pe zi si ma zbat sa-l urc, dar nu mai are absolut nici o "putere" in google si toate pozitiile avute au fost pierdute inclusiv pe kw-uri slab cotate.
Acum activez deja de 2 luni pe blog, perioada in care s-au facut peste 150 de posturi, s-a facut o campanie de linking, dar blogul e tot acolo, pozitiile in SERPs sunt foarte slabe si parca merge tot in jos.
Acum, intrebarea mea este, ce sa fac? Este posibil sa aiba nevoie de o perioada de revenire mai mare ? Doua luni e totusi o perioada destul de ok.
E posibil sa fii fost penalizat si sa nu-mi dau eu seama de treaba asta? WT nu-mi spune nimic, e absolut totul normal.... So... As avea nevoie de niste pareri daca se poate.
Blogul este windowsgeek dot info
Multumesc anticipat de ajutor !

Răspunde cu citat