I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
SEO incepe inca de la stadiul pix si coala de hartie. Nu te apuci de site pana nu treci prin niscavai pasi "pregatitori" esentiali in strategia seo... asta ca sa nu ajungi sa muncesti degeaba si peste X luni sa nu stii de ce n-ai rezultate.
Insa avand in vedere ca aici e vorba despre un wordpress... nu mai zic nimic.
In ceea ce priveste costurile acestea oscileaza in functie de gradul de complexitate si nivel de detaliere al functionalitatilor prezente pe pagini. Asta doar la design - development.
Eu zic ca cel mai impotant acum ptr. tine este sa gasesti un SEO-ist bun. Acesta te va indruma cum sa-ti construiesti site-ul dorit si va sta alaturi de tine.
Sper ca nu mai trebuie sa aduc in discutie problema unui buget decent. Carpeala nu va face decat sa-ti ingroapre proiectul inainte chiar de a fi online.
@popa flavian
Am intrebat ceva.
Banuiesc ca ai raspunsul.
In felul asta evitam tone de discutii inutile![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Tema o ai deja sau vrei sa fie realizata de la 0 ?!? Vrei seo sau reclame ?!
Uite parerea mea. Ar trebui sa iti pui ideile cap la cap dupa care revii cu un nou comentariu in care sa specifici aceste delatii.
Nu uita ca bugetul disponibil ar trebui oferit macar pe privat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)