Am vrut sa insist pe faptul ca e nevoie de timp ca sa aduni popularitate si autoritate, sau de resurse serioase pentru promovare, de cat anume depinde de cum reusesti tu sa il dezvolti.
Incearca sa nu lasi adresele de mail in clar (ma refer la butonul "Contactati propietarul"), ci sa implementezi un contact form care sa trimita mail la adresa respectiva.
Daca aveti, astept in continuare sfaturi in legatura cu monetizarea sau altele... dar pana un alta, mersi Relansat: Oportunitate excelenta pentru content writeri | RELANSAT
Astept in continuare sfaturi in legatura cu monetizarea. Multumesc frumos!
Buna,
In primul rand felicitari pentru initiativa!
Baietii si-au spus opinia in ceea ce priveste aspecte mai 'tehnice', eu imi voi spune observatiile de writer.
Si eu sunt de acord cu faptul ca siteul trebuie sa aiba o anumita vechime si autoritate pentru a putea avea niste taxe decente. Spuneai ca vrei sa te concentrezi pe oameni, nu pe autoritate. Autoritatea aduce acei oameni. Oricum, cel mai bine este sa percepi un comision de x % din ce ofera clientul. Un comision pe care il poti percepe de acum, dar care sa fie mic si sa creasca o data cu site-ul.
Eu folosesc Opera. Pe prima pagina vad joburile in ordine aleatorie, respectiv martie, ianuarie, septembrie, aprilie.
Foarte important: o descriere foarte scurta si la obiect gen 'How it works' ---> pasi simpli atat pt client, cat si pt writeri.
De asemenea... Gandeste-te la un slogan bun, catchy si totodata profesionist. Acum nu stiu exact cat de profi ai vrea sa fie site-ul, insa 'Joburi online pentru elevi, studenti si nu numai!' nu e in regula deloc. Clientii seriosi vor profesionalism si au cerinte mari ( uneori foarte mari) in ceea ce priveste calitatea, deci nu vor cauta mai departe in site. Nici nu se pune problema. Nu e atractiv nici pt writeri.
Din punctul meu de vedere 'Joburi online pentru elevi, studenti si nu numai!' trebuie schimbat neaparat, pentru ca scade drastic credibilitatea.
Oricum, mult succes!![]()
Buna, Adella. Multumesc pentru sfaturi, chiar foarte utile, cel putin pentru mine. Ca intotdeauna, le voi lua in considerare. Incerc sa "aflu" cum pot percepe comision pentru fiecare tranzactie. E putin cam complicat. Daca cineva are sugestii, il astept cu ele.
Scuza-ma, am uitat sa-ti raspund la "intrebarea" de mai sus. Le vezi in oridine aleatorie deoarece unele sunt setate ca si "Sticky"Eu folosesc Opera. Pe prima pagina vad joburile in ordine aleatorie, respectiv martie, ianuarie, septembrie, aprilie..
Va e "frica" sa ma ajutati cu o modalitate de a percepe comision?
Hai ca fac o oferta inainte de-a o pune in aplicare.
LE: Ce spuneti de un plugin membership?
Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 5th May 2013 la 21:28.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)