www.hotel-lignano.it
www.hotel-lignano.it
l-am inscris de vreo cateva zile.
sunt deja link-uri spre site, dar prea putine.
este gata 90% din continutul initial.
lucrez la motorul de cautare intern, si inca vreo doua pagini pe acolo pe care sper sa le termin in seara asta.
cuvinte cheie care ma privesc : "hotel lignano", "hotel lignano sabbiadoro", "hotel lignano pineta" , "hotel lignano riviera".
cand l-am facut l-am gandit sa-l fac accesibil cel putin nivelul A W3C-WAI Level A WCAG 1.0, desi l-am verificat cu bobby si cyntia si-mi arata accesibil LEVEL AAA, cu bobby poti testa numai anumite chestii automatice mai sunt o serie de factori care nu pot fi controlati decat de user gen contrast text background si altele.
Sa auzim niste sfaturi binevenite in special pentru optimizare si pozitionare.
Tin sa precizez ca, ceilalti concurenti utilizeaza tehnici de pozitionare false si multe altele, adica fac pagini numai pentru motoare de cautare pe care userul nu ajunge sa le vada etc... etc.. eu am facut site-ul optimizat vizibil din start, fara tehnici ascunse si altele, pe care multe le-am vazut din analiza site-urilor din top.
Mi se face greata cand ma gandesc ca ar trebui sa fac asa ceva ca sa am o pozitie buna in google.
Mersi anticipat.
Numai bine.
<a href=\"http://www.avasilcaidaniel.com/\" target=\"_blank\"> Personal Design Showcase </a>