Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: www.ro-metaltrade.com

Afișare hibrid

gelux este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th April 2005
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit www.ro-metaltrade.com

Salut !

Am creat ro-metaltrade.com , site destinat firmelor din domeniul metalurgiei; functioneaza de aprox. 2 saptamani.

Acum ca sunt la inceput de drum, are sens sa il adaug la trafic.ro si alte servicii de acest fel ? ( ma gandesc la faptul ca nu are vizite atat de multe incat sa-i determine pe cei carora le propun un banner/link exchange sa accepte ).
    Care sunt cele mai importante directoare din Romania la care este bine sa adaug site-ul , si de ce nu-mi indexeaza google link-urile care vin catre mine ? ( sunt cateva )

Astept sugestiile si criticile pt. acest site.
    Va multumesc.

Razvan Pop este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    9th July 2004
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.376
    Putere Rep
    43

Implicit

Salut si bine ai venit pe forum.

M-am uitat putin la site si primul lucru pe care l-am observat au fost titlurile paginilor. Nu trebuie sa ai doua pagini cu acelasi titlu.

La tine Anunturi metalurgie apare peste tot, nu e bine.

Sa luam pagin asta: http://www.ro-metaltrade.com/index.php?cat_id=70 in care am ajuns facand click pe link-ul Otel Beton. Titlul acestei pagini este iar Anunturi metalurgie cand ar trebui sa fie Otel Beton.

Ca sa trag o concluzie, titlul pagini, meta-urile keywords si description sa fie relevante pentru continut.

Bafta si sa auzim de bine.
    Cu stima,
    Razvan Pop

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th April 2005
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit Mersi pt raspuns

Mersi, am retinut observatia ta si voi face corectarile necesare in scurt timp.

Ce parere aveti despre a pune o fotografie a persoanei care administreaza site-ul sau a proprietarului la sectiunea contact. Oare nu ofera un grad mai ridicat de "umanitate" site-ului? adica sa nu aiba lumea impresia ca trateaza cu o masina ( un PC ).

Daca mai aveti alte sugestii si critici va rog sa mi le spuneti... sunt deschis la orice

Numai bine.

rev
    rev este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    31st January 2005
    Locaţie
    Baia Mare, Romania
    Vârstă
    47
    Posturi
    62
    Putere Rep
    39

Implicit Re: Mersi pt raspuns

Originally posted by gelux
    [b]Ce parere aveti despre a pune o fotografie a persoanei care administreaza site-ul sau a proprietarului la sectiunea contact. Oare nu ofera un grad mai ridicat de "umanitate" site-ului? adica sa nu aiba lumea impresia ca trateaza cu o masina ( un PC ).
    Poate avea atat consecinte pozitive cat si negative.

Pe partea pozitiva e faptul ce l-ai amintit si tu, si anume ca utilizatorii / vizitatorii tai vor vedea ca au de a face cu o persoana in carne si oase si nu doar cu un site alcatuit din 0 si 1.

Pe partea negativa site-ul tau asemeni site-ului meu intermediaza deal-uri intre firme. Iar din experienta se stie ca firmelor le place sa lucreze cu firme si nu indivizi. Asa ca eu cel putin in mail-uri tot timpul ma ascund in spatele unor cuvinte ca "noi", "site-ul nostru" samd chiar daca sunt doar eu si un designer in tot compotul iar la relatii cu publicul sunt me, myself and I...

Decizia e a ta.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th April 2005
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut!
    Am facut schimbarile legate de tilurile paginilor.

Alte parti proaste ? Ce parere aveti despre viteza site-ului.

Sunt foarte deschis la critici.

Numai bine !

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th April 2005
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit optimizare

Salut din nou !

am PR2 acum la site, si doresc sa va intreb ce anume mai tr. facut dpdv al optimizarii, deoarece cautand pe google cuvinte care apar de multe ori in pagina nu apar in primele pagini de rezultate ale cautarii.

Care e cel mai important lucru de facut pentru a imbunatati aceasta situatie ?

nicky este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th February 2005
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit text!

Pai in primul rand sa ai rabdare si in al doilea rand sa ajuti putin rabdarea asta!
    Fa ceva si intruce ceva text in pagina. Text cu relevanta la subiectul tau.
    Incerca sa construiesti cateva pagini statice (HTML chior) optimizate pentru principalele cuvinte cheie si de acolo sa se plece la paginile php.
    Eu nu m-am convins pana acum ca motoarele de cautare se inteleg foarte bine cu paginile in php.

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    9th July 2004
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.376
    Putere Rep
    43

Implicit

Salut,

De unde stie motorul de cautare in ce este facuta pagina? Nu are cum sa afle daca e php, asp sau alte limbaje de programare server side. Spiderii nu vad decat HTML.
    Cu stima,
    Razvan Pop

nicky este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th February 2005
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Pai e clar ca nu are cum sa afle in ce e pagina facuta!
    Asta e si moitivul pentru care trebuie putin ajutat cu text in clar pe care sa-l poata citi. Mereu am facut asta si cu rezultate acceptabile.
    Daca te uiti la Google, unde spune ce poate insexa, gasesti: html, htm, pdf, asp, etc, nimic de php.

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    9th July 2004
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.376
    Putere Rep
    43

Implicit

Vad ca nu pricepi. Normal ca nu poate indexa php, el nu vede php-ul. Spiderii vad doar html-ul si alte formate client side. Php-ul genereaza HTML.
    Cu stima,
    Razvan Pop

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •