Site-ul asta nu mi-a sarit in ochi ... si chiar daca imi sarea .. greu de realizat defapt ca alea sunt avatare vechi ... oricum ...
site cu design 0, informatii 0 ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Posibil sa fie si alte site-uri din aceeasi nisa, putintel mai accesibile si mai profesionale![]()
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Dragos .. daca ai vreun exemplu as dori sa il discutam
Intre timp: facilitate commenturi plus cateva modificari
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Ce spui de www.dulceata.net ? ca exemplu
Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 20th January 2010 la 23:19.
Design e cum e cum ...
functii lipsa .. daca as dori eu sa imi adaug poze nu as avea cum, nu ? ( ulterior inscrierii )
Accesibilitate mica ... un meniu cu judete ... pe niciunde ... doar acel select ...
E peste media site-urilor de id-uri din RO dar mai are mult de lucru ...
Numai garanta cu pareriile tale.. un sfat doar.
Sau ai facut un calcul rapid din 1.000.000 oameni cati ar folosi mai usor asa si cati invers si ti-o dat un raport in procente? Daca da, spune-l sa il stim si noi.
E vorba de accesibilitate si cat de usor ii este vizitatorului sa identifice si sa dea click pe anumite zone ... garantez cu parerea si experienta mea ... acuma nu trebuie sa o ia nimeni de buna .. verificati singurei
Intre timp ... am imbunatatit sistemul de comentarii:
Li se afiseaza automat avatarul si celor care comenteaza
Exemplu aici: http://www.id-fete.eu/id-fete-baia-m...lania2001.html
+ Ceva fineturi pe site![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)