Cam asa arata:
http://searchengineland.com/figz/wp-...lts-no-url.png
Sursa informatiei.
Voi ce parere aveti despre asta?
Versiune printabilă
Cam asa arata:
http://searchengineland.com/figz/wp-...lts-no-url.png
Sursa informatiei.
Voi ce parere aveti despre asta?
E aici deja de 10 zile. http://forum.seopedia.ro/noutati-de-...tml#post253028
Nu citesti forumul?
Am vazut de cand a aparut articolul pe search engine land insa pe seopedia nu am gasit informatia. LE: Intre timp mi-au aparut si doua buline rosii... minunat.
Mi-am atins scopul. Mi s-a parut categoria cea mai potrivita pentru ce am postat, de acolo si supararea (vazand ca in aceasta categorie nu exista nimic referitor la acest subiect).
Revenind la subiectul principal, ce crezi despre ideea asta? Nu credeti ca le da o sansa si site-urilor mai mici (relativ necunoscute) dar care au ajuns pe prima pagina prin propriile puteri?
Acum ai 3 verzi :)
Sincer, nici eu n-am vazut postarea aia. Parerea mea e ca pt unele chestii mai importante, merge un topic separat. Nu toata lumea citeste toate threadurile
Ai 4 verzi. Foarte interesanta stirea!
Noroc ca este un test!
Ca si consumator de google vreau sa vad in cautari, site-ul in care ajung dupa ce dau click. Nu-mi place ce incerca google sa faca, sper sa ramana in faza de teste. Ar fi o lume perfecta pentru spam-ari.
Bai Tom tu ce faci? Imi dai negativ pentru ce?
Hai uimeste-ma!
Pai Stefania, nu-mi propun sa te uimesc, si nici sa-ti raspund. Adresarea cu "bai" nu o accept, fie si de la o doamna.
O sa-i raspund lui tymbark si lovelife.
Daca un subiect este DEJA pe forum, si voi considerati ca in loc sa se inchida topicul, se ofera reputatie pozitiva, atunci e cazul ca noi ceilalti, care citim zilnic forumul, si discutam doar pe un singur subiect, sa primim negative.
Daca pt un subiect deschis gresit, voi dati pozitive, urmeaza alte cateva mii de subiecte deschise, de userii noi, asa ca "sa fie", "la numar" si pentru reputatie.
De ce nu ati da pozitive pentru alte 100 de topicuri pe acelasi subiect: Google testeaza SERP fara URL-uri la vedere? Eu zic ca e normal sa oferiti reputatie pozitiva tuturor membrilor care deschid posturi noi, pe subiecte vechi, deja discutate.
Asa ca propun tuturor celor care au nevoie de reputatie pozitiva, sa deschideti subiecte existente, si sa trimiteti si un PM, catre lovelife, tymbark si altii, cu mesajul: ai citit asta? tare sau ce?
Multumesc @Dan de votul tau negativ. Aici pe forum se ''lucreaza'' in tandem :)))
@all
Ca si @lovelife, am dat reputatie + pentru ca am gasit subiectul foarte interesant si am avut si un comentariu in acest sens.
Acum ce sa facem? cand intalnim un subiect pe forum sa-l cautam sa vedem daca s-a mai scris de problema respectiva? :))) ...trebuie sa ai prea mult timp de pierdut sau sa nu ai altceva de facut ...
Titlul ales de @smbdstopme este foarte bun si la obiect, felicitari inca o data !
Stefania, cu placere oricand.
Am considerat inutil comentariul tau si mai ales transformarea acestui topic intr-unul de "pozitive si negative". Vrei sa auzi public? Ti-o spun fara probleme - ai comportament de copil rasfatat. Din varsta care apare afisata la fiecare postare de-a ta, imi dau seama ca trebuia sa treci peste asta de vreo cateva zeci de ani.
N-as vrea sa te judec, pentru ca m-am ferit sa am de-a face cu tine, dar ca idee: nu se invarte universul in jurul tau. Daca iei un negativ sau un pozitiv, ti-l asumi. Te hranesti cu negative, ai o problema cand cineva nu e de acord cu tine? Deschide un topic de consiliere psihologica pentru cei care sufera de buline verzi.
Cat despre mine... nu iau decizii in functie de ce fac altii, gandesc cu capul meu. Bine, rau, imi asum ce fac si ce zic. Mi se pare total anormal sa dai pozitiv pentru ca au dat altii negativ. Am facut-o si eu in trecut, dar n-o mai fac, tocmai pentru ca mi-am dat seama ca e o prostie.
Si nu-mi trimite mesaje private ca nu ma intereseaza sa le citesc.
Daca ai ceva de spus, spune-o public. Iar pentru "doamne ajuta" mergi la biserica, aici e forum de SEO.
Mai "doamna".
(ghilimelele sunt pentru limbaj si atitudine)
Te credeam putin mai matur in gandire, Tom, dar imi demonstrezi, din nou, ca m-am inselat.
In primul rand, nu-mi pasa de negative. Poti sa-mi dai negative pana ajung pe rosu, mi-e egal cu 0. Dar hai sa vedem rostul acelor link-uri pt negative si pozitive:
"Te-a ajutat acest post ? Yes | No"
Pe mine m-a ajutat postul lui smbd, pt simplul fapt ca e prima oara cand am citit chestia asta. Sa inteleg ca sunt obligat sa citesc tot forumul si e vina mea ca n-am gasit chestia asta discutandu-se in topicul celalalt? Sincer, n-am nimic cu tine, credeam ca esti unul dintre tipii seriosi de pe forum, m-am inselat, din nou.
Spor la dat negative.
Ce treaba ai tu la ce-am dat eu pozitiv sau negativ? Nu cumva e dreptul meu sa consider ca ceva m-a ajutat sau nu? Dar gata, ca deja am alocat destula energie discutand aiurea pe un subiect inutil. Nu-mi place sa ma cobor la un anumit nivel, asa ca n-o sa-ti dau negativ, desi consider ca postul tau NU M-A AJUTAT.Citat:
De ce nu ati da pozitive pentru alte 100 de topicuri pe acelasi subiect
As mai spune cateva, dar deja suntem offtopic si dupa cum ziceam, nu meriti efortul.
Mamicile "noastre" nu au comportament pueril si nu vorbesc asa. Din fericire. Daca ar avea, nu as avea nici o jena in a le spune ca se comporta ca niste copii rasfatati.
Again, nu se invarte universul in jurul tau.
Ai perfecta dreptate Tymbark, nu e treaba mea cine da negativ si cui. Cu exceptia cazurilor cand mi se pare ca cineva exagereaza.Citat:
Ce treaba ai tu la ce-am dat eu pozitiv sau negativ?
Avand in vedere argumentul tau, o sa incerc sa nu imi pese nici in cazurile astea. Sper sa fie valabil pentru toti. Inclusiv pentru Stefania. Ce treaba are ea cu pozitivele si negativele mele?
@tymbark
Cred ca nu prea ai cu cine sa discuti in cazul asta.
Oamenii astia judeca doar prin prisma liniutelor verzi :)
Au tot felul de ''roluri'' pe aici...o mare parte din viata lor si-o consuma online...facand analize pe text...isi schima pozele de zece ori pe zi, isi doresc sa fie tot felul de personaje gen Matt Cutts, o data cu mustati mai lungi, odata cu ele rasucite... cate si mai cate...ma intreb din ce-or trai :rolleyes: (si nu ma refer la bani)...daca au un suflet real sa-i inteleaga.
Dumnezeu cu mila!
Sa vorbesti cu "un amic" cand stii ca si ceilalti aud (vad in cazul nostru) dar sa te comporti ca si cum n-ar fi de fata este inca o dovada de comportament cel putin imatur. Eu as numi-o grosolanie, dar ma rog, s-ar considera ca iti intorc jignirea.
Cand iti afisezi varsta la profil, ma astept sa te comporti ca atare, nu ca un copil de 16 ani.
Spui ca le pasa altora de liniute verzi, dar de fapt tu ceri explicatii pentru ele si le tot aduci in discutie. Macar citeste ce scrii sau da-ti seama ce se intelege din ce scrii.
Si apropo de mustati - bine ca nu stii cine e in poza, daca stiai eram chiar ingrijorat, mi-as fi recitit posturile poate am gresit pe undeva.
Salutare. Lasand scandalul la o parte, greseala nu e ca a aparut acest nou "Google testeaza SERP fara URL-uri la vedere" ci, ca altcineva a generalizat un subiect care nu trebuia generalizat. Ma refer la http://forum.seopedia.ro/noutati-de-...ization-6.html . Din punctul meu de vedere, acele noutati, trebuiau tratate fiecare in parte, nu puse la gramada, si atunci nu cred ca mai aparea aceasta problema, plus ca poate nu toti sunt interesati de TOATE modificarile care le maif ace google, poate multi au fost fascinati doar de asta, si prin @smbdstopme le-a fost mult usor sa o gaseasca (modificarea), decat sa caute in zecile sau sutele de postari care se vor forma la un momentdat. Acum astept negativele voastre :))
Tot ceea ce am intentionat sa fac a fost sa distribui o informatie ce mi s-a parut foarte interesanta nicidecum sa ma apuc sa creez post-uri aiurea pentru a avea un numar cat mai mare cum am fost acuzat (nu mi-ar folosi la nimic) si in plus pentru a afla parerea celor mai experimentati pe partea de SEO.
Mi s-ar fi parut mai constructiv ca utilizatorii mai vechi cu o oarecare experienta sa isi expuna 2-3 idei despre informatia din primul post din motive evidente.
Da-mi voie sa ofer negativ, daca pe mine NU ma ajuta, si ma incurca. Sunt multe topicuri care NU ma ajuta, dar nu ofer negativ, atata timp cat sunt de interes general, SI NU SUNT DUPLICATE.
O sa deschid eu acum 100 de posturi, identice, pentru ca se pare ca pur si simplu ori NU vrei sa intelegi, ori NU poti. Cu un exemplu, poate intelegi.
Posturile mele pe forum sunt GRATUITE, seriozitate te ajuta doar in tranzactii (pe forum). Data viitoare cand vrei sa cumperi ceva de la mine, iti recomand sa zici pass, pentru ca nu sunt destul de serios ca sa-ti ofer servicii. Simplu, sau?
Tu nu vrei sa intelegi ca se discuta deja subiectul? Doar ca nu pe un post duplicate? E greu sa cauti? Sau sta cineva sa-ti explice de fiecare data ce trebuie sa faci!
Eu nici nu am vazut stirea in postul indicat de Tom, ci aici, asa ca postul ala e inutil, orice ar zice oricine.
EU fac asa. Daca un post e util pentru mine, fie intreb ceva, sau imi ofer parerea. In acest fel, cand folosesc forumul, verific doar What's New (meniul 2), si citesc parerile sau sfaturile altora la subiectele care ma intereseaza. (apare un icon verde(content nou))
Dupa ce termin, citesc si alte posturi ce ma pot interesa. Gasesc unul interesant, postez.
De aceea, cand apar posturi duplicate, si dai click, realizezi ca pierzi vremea, datorita faptului, ca altii pur si simplu nu citesc si nu se informeaza.
@smbdstopme
Ca sa eviti pe viitor astfel de probleme, indicat este sa incepi tu dezbaterea si sa spui cum te va afecta pe tine.
De exemplu: daca aceasta stire se confirma, vor mai merge toolurile automate de verificari in SERPS? Posibil sa nu, pentru ca nu toti au API de la Google, deci vom fi nevoiti sa platim pentru a vedea aceste rezultate, lucru care ne afecteaza pe toti.
Poti sa adaugi ca aceasta stire, chiar daca exista pe forum, consideri ca merita un topic separat, din motivele X si Y.
Eu m-am mai exprimat o data impotriva datului negative prea usor, dar in general nu este o problema, adica in comparatie cu cantitatea de informatii care curge e forum, cazurile pot spune ca sunt izolate. De exemplu eu am dat anul acesta maxim 10 negative, in ciuda impresiilor unora care probabil ma confunda. Si pot s-o si demonstrez, spre deosebire de ei.
Am propus, in ambasada, inlocuirea casutei de "search" de pe forum cu o cautare personalizata Google, pentru ca s-ar descurca mai bine. Probabil, cand au timp administratorii, vor face si asta si se vor rezolva problemele cu "nu am gasit informatia".
@restul - cred ca mai bine incercam sa rezolvam o problema care ne deranjeaza decat sa mentionam la fiecare post "de ce mi-ai dat negativ" si "uite, ti-am dat pozitiv". Daca aveti solutii, le astept si o sa insist pentru implementarea lor.
Tom este influentat de faptul ca el a propus deja intr-un topic ca fiecare utilizator sa caute inainte sa posteze, tot pe Google. Dar nu toti ajung la postarea lui, deci masura trebuie sa fie mai vizibila.
@Dan, solutia mea precedenta nu a fost utila? Nu ati scris nimic despre ea..
Avand in vedere ca exista deja o sectiune pentru asa ceva: Noutati de la Google (Stiri)
solutia ta este ok.
Ai dreptate, e putin ciudat sa se toarne stirile intr-un singur topic si dezbaterea sa se faca alandala. Mai ales in cazul unei stiri care ne poate afecta.
Eu tin minte ca am pus o stire care nu mai era si tot am fost luat la alergat. Deci este o doza mare de subiectivitate in ce povestim noi aici.
@Tom - te rog sa ii lasi mai relaxat pe cei care INCEARCA sa aduca ceva util, chiar daca fac o greseala poate neintentionata.
Ca e bine sau nu, cum sa aduci sau nu informatii despre lucruri interesante despre Google, rog un moderator Seopedia sa intervina si sa inchida acest balci creat de @Tom si @Dan .
Avem treburi mai importante decat sa asitam la circul asta ieftin. Cred ca sunteti de acord cu mine.
...si vorba unui coleg...daca sunteti dependenti de negative si va credeti niste ZEI, dazlantuiti-va :))
Stefania, am promis ceva aici, trebuie sa ma tin de cuvant. Votul negativ e pentru ca nu ai inteles ca vreau sa incetati. Nu am nimic personal cu vreunul dintre voi.
Presupun ca toata lumea a citit despre ce e vorba in stirea de la Google. Topic inchis.