undeva jos
managementcomputer.ro/oferta_lista_preturi_vanzari_calculatoare_monitoar e_tft_lcd_sisteme_laptopuri_second_hand_sh_noi_sig ilate_importator_import_componente_pc_foto.htm
arata de toata jena, dar vizitatori are gramada
undeva jos
managementcomputer.ro/oferta_lista_preturi_vanzari_calculatoare_monitoar e_tft_lcd_sisteme_laptopuri_second_hand_sh_noi_sig ilate_importator_import_componente_pc_foto.htm
arata de toata jena, dar vizitatori are gramada
Puteai sa iei si prima pagina managementcomputer.ro - si acolo sunt cuvinte ascunse. Romanilor incepe sa le placa spam-ul, dar si in acelasi timp putin le pasa de calitatea informatiilor transmise de catre un site.
Daca mai vezi si un ceas dintrala in java, cu atat ramai cu o impresie mai NEplacuta despre acel site![]()
Boingeanu Ben
n-am intrat pe pagina principala, am aterizat direct pe aia si apoi am inchis![]()
:shock: :shock: :shock: Doamne cat spam nesimtit! Eu am aflat mai multa informatie din ctrl+a decat din continutul site-ul.Golul lasat de dupa contorul de trafic.ro trebuia si el sa fie umplut cu ceva![]()
Mai verificati www. computer.go.ro... 2 la pret de 1 :wink:
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)