Am primit un spam de la sepoarta.ro.
N-as fi scris nimic daca, la mesajul meu de dezabonare au fi reactionat intr-un fel sau altul, dar dupa ce am primit din nou newsletterul lor in HTML si cu multe imagini m-am suparat pe ei.
Am primit un spam de la sepoarta.ro.
N-as fi scris nimic daca, la mesajul meu de dezabonare au fi reactionat intr-un fel sau altul, dar dupa ce am primit din nou newsletterul lor in HTML si cu multe imagini m-am suparat pe ei.
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
noroc.imi cer scuze in numele echipei SePoarta.ro ca ai primit din nou newsletterul nostru grafic desi spui ca ai dat un mail pe dezabonare@sepoarta.ro.
Problema e ca noi nu am gasit acest mail.Nu suntem rau intentionati deci nu am trimis intentionat a 2 oara.
faptul ca scriu aici demonstreaza ca imi pasa de actiunile echipei SePoarta si nu doresc sa deranjez pe nimeni.
in caz ca primesti iar de la noi un mail care nu prezinta interes te rog sa trimiti adresa ta pe razvan@sepoarta.ro sau pe office@sepoarta.ro sau dezabonare@sepoarta.ro.
Bafta si sper ca dupa ce se vor clarifica lucrurile acest topic sa fie inchis,sters...pt ca asa este politicos.Daca am gresit ne asumamraspunderea si o sa rectificam greseala in cel mai scurt timp!
multumesc de intelegere
thefan nu esti singurul.
Nici eu n-am primit un raspuns asa ca lunga mea lista de filtre din gmail a mai primit o conditie si un fwd catre sender.
ATV uri si un site cu rochii de mireasa
Scuze acceptate![]()
am primit si eu de la ei e-mail:
1. nu inteleg de ce ar fi frumos sa fie sters acest topic??
2. ma fratilor mai terminati cu tampenile "acest mesaj nu este spam deorece .. bla bla .." orice e-mail nesolicitat este spam. mai ales ca si voi in footer explicati ba ca sunt inregistrat, ba ca totusi adresa e publica ...etc. chiar e greu sa va controlati cu spamu? chiar nu sunteti in stare sa va faceti o promovare de calitate?
3 si si eu aplic metoda filtrarii si trimit sesizari poate poate se intampla ceva si se opreste fenomenul. adresele cu dezabonare@... sunt de ochii lumii.
Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ
salut!
Dubluq....
1-cf Dex public=care este accesibil tuturor,pus la dispozitia tuturor.iar adresa ta de e-mail este postata pe blogul tau silviu,deci este publica
2-cum am spus si mai sus imi cer scuze in numele echipei SePoarta.ro si sunt sigur ca nu o sa se mai intample deoarece am inteles ,dupa ce am citit acest forum aproape in totalitate,ca spam-ul nu este o metoda "ortodoxa" si am incetat sa-l folosim.
3-nu toti s-au nascut invatati...noi suntem incepatori si greseala e omeneasca,deci nu trebuie sa "dai cu pietre" in noi atata timp cat eu vin si afirm pe un forum intr-un limbaj cat se poate de pertinent ca am gresit!
Bafta
Macar e un interes de a reface imaginea sitului. Altii stiu doar sa injure si sa trimita spam in continuare.![]()
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
razvansepoarta:
totusi, de unde ati facut rost de adresele de mail pe care ati trimis mesajul?
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
thefan:
nu stiu daca e bine sa zic pe un forum citit de foarte multi... ,ca s-ar putea sa le dau idei bune cum sa-si creeze o baza de e-mailuri (de peste 30 de mii intr-o zi) si apoi sa trimita ca turbatii peste tot(asa cum am facut si noi).
Imi este foarte usor sa spun cum am facut dar nu cred ca o sa ajute la stoparea spamului ci mai degraba o sa duca la aparitia altor spameri.
PM nu-ti pot da pt ca nu am destule posturi,asa ca uite adresa mea de mess: "fritz_ploiesti" si o sa-ti raspund cu mare placere la intrebarea ta.
bafta
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)