Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Continut vizibil doar in sursa

Afișare hibrid

MarianG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    32

Implicit Continut vizibil doar in sursa

Am primit trackback la unul dintre articolele mele. L-am urmat si am ajuns pe un site unde, normal, am cautat linkul respectiv. Nu l-am gasit si m-am uitat in sursa unde am gasit continut vizibil doar acolo. Nu ma pricep, dar din moment ce nu este vizibil, de ce la cautarea pe google se afla imediat sub cel original? Presupun ca la un moment dat a fost vizibil, a fost indexat si apoi impins in jos de continutul nou.
    Google

Alta chestie: rel=''nofollow'' de doua ori pe link, pentru siguranta

Iulian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    37

Implicit

foarte simplu se poate face cu
    Cod:
    style="display:none;"
    “Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
    Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.

raluca este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd February 2011
    Posturi
    112
    Putere Rep
    29

Implicit

Si Google nu vede chestia asta? Eu stiam (nu zic ca stiam bine neaparat) ca isi da seama si daca scrii cu font alb pe fundal alb de exemplu....

cbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    70
    Putere Rep
    28

Implicit

Marian, scuze pentru problema creată! Oarecum am rezolvat problema ta și pe viitor altele. În principiu am ales câteva adrese să fie reprezentate în articol, dar am omis să finalizez aranjarea grafică. Aveam pe div-ul respectiv o problemă, am lucrat cu el și am uitat să mai scot îl fac vizibil din nou!

Îți mulțumesc pentru atenționare. Link-ul tău este oricum scos din recomandări!

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    32

Implicit

Iti mai semnalez ceva: aceeasi problema o ai la toate articolele. Agregam, dar mai dam si linkuri curate. Sau nu mai dam deloc, dar nici continut nu preluam.

cbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    70
    Putere Rep
    28

Implicit

Știu că e la fel în toate articolele. Acum am reglementat problema ta, urmează să fac și la restul articolelor să existe posibilitatea de a se accesa acele linkuri.

În principiu să știi că la sugestiile vizitatorilor am ales să ascund aceste recomandări după un buton. Problema pe care ai punctat-o tu, chiar nu mi-a trecut prin minte că va fi atinsă. Totul a fost stricat pentru că scriptul java ce funtiona pe div-ul cu problema nu reușea să editeze grafica. Lipsea un spațiu sau un paragraf.

Acum cum ți se pare? Dacă mai pun link către tine, te deranjează?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de MarianG Vezi Post
    Am primit trackback la unul dintre articolele mele. L-am urmat si am ajuns pe un site unde, normal, am cautat linkul respectiv. Nu l-am gasit si m-am uitat in sursa unde am gasit continut vizibil doar acolo. Nu ma pricep, dar din moment ce nu este vizibil, de ce la cautarea pe google se afla imediat sub cel original? Presupun ca la un moment dat a fost vizibil, a fost indexat si apoi impins in jos de continutul nou.
    Google

Alta chestie: rel=''nofollow'' de doua ori pe link, pentru siguranta
    Google citeste sursa unei pagini, nu asa cum o vedem noi pe ea. Si atunci, practic daca crezi un div pe care-l ascunzi din css (google nu citeste css-ul sau cel putin nu-l interpretaza), teoretic Google nu va sti ca il vede doar el.

Tot asa poti adauga continut pe care sa-l redimensionezi din css la o dimensiune pe care userul sa nu o sesizeze.

Ambele metode sunt neortodoxe, si in mod normal competitia te va raporta iar asta inseamna penalizare. Eu consider ca nu merita riscat (fara sa mai aduc in vedere faptul ca nu e etic )
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    32

Implicit

@cbogdan Nu te deranja, serios. Pierd destul timp contactand proprietarii de agregatoare care fie spun ca imi faceau o favoare, fie jura ca n-au idee de ce se intampla pe site (esti webdesigner, corect?), css.ul a luat-o razna si le aduce vizitatori din google de capul lui. Ce mai conteaza ca acestia stau <10 s pe site, important e sa iasa pe reclame.

N-am nimic cu afacerea nimanui, poate ca imi voi face si eu un site din-asta istet, dar mai intai sa ma documentez, daca nu te deranjeaza.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Analytics - Visits Hourly doar din o sursa
    De B3aT în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th February 2008, 16:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •