www. bikershop.ro
la sfarsitul paginii ctrl+A
p.s: nu e acelasi site cu www.bikeshop.ro, care a fost pe aici. il stiu pe tipul care il are, i-am zis si a scos spamul din pagina
www. bikershop.ro
la sfarsitul paginii ctrl+A
p.s: nu e acelasi site cu www.bikeshop.ro, care a fost pe aici. il stiu pe tipul care il are, i-am zis si a scos spamul din pagina
[attachmentid=95]
Pentru posteritate.
<_<
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
http://www.motociclism.ro/forum/index.php?...topic=39939&hl=
Sa vezi ce frigidere pline de carne o sa isi umple de pe motociclism.
Apropos de asta cu "pentru posteritate", parca erau ceva discuti refer.la asta (sau nu?!?, nu sunt sigur); eu sunt pentru CLAR; dispar dubiile referitoare la "a fost"]Postat în original de Krumel @ Mar 27 2006, 11:42 AM) [post=12763
[attachmentid=95]
Pentru posteritate.
<_<
[/QUOTE]
Apropos de asta cu "pentru posteritate", parca erau ceva discuti refer.la asta (sau nu?!?, nu sunt sigur); eu sunt pentru CLAR; dispar dubiile referitoare la "a fost" sau "nu a fost"; e simplu...
Acum cateva luni era o discutie despre, a fi sau nu dat in judecata de catre detinatorii de site-uri Web.
Ca sa nu existe discutii despre faptul ca, au facut sau fac Spam, am ales optiunea asta cu "posteritatea".
Apoi, e un exemplu clar ca sintem atenti la SEO Spam si ca ne intereseaza actiunile de acest gen.
<_<
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)