Salutare tuturor!
Caut pe cineva care sa ma ajute contracost sa integrez 3d viewer pentru opencart.
Nu ma intereseaza 3D din poze ci 100% 3D. Daca va ajuta cu ceva extensiile .OBJ, .VRML...
Astept ofertele voastre + costuri pe PM
Multumesc,
Salutare tuturor!
Caut pe cineva care sa ma ajute contracost sa integrez 3d viewer pentru opencart.
Nu ma intereseaza 3D din poze ci 100% 3D. Daca va ajuta cu ceva extensiile .OBJ, .VRML...
Astept ofertele voastre + costuri pe PM
Multumesc,
Scriu despre Tehnologie si Gadgeturi si ofer servicii de design bannere
like this? Reebok
Propunerile vostre sunt 3D, dar sunt din poze. Am scanner 3D si ma voi ocupa de produse si fisiere, insa vreau sa ma ajute cineva cu integrarea in opencart.
Uite un exemplu de 3D nativ aici ca sa va faceti o idee. Sper sa nu fie considerat spam: 3D jewelry viewer and real time renderer
Multumesc,
Scriu despre Tehnologie si Gadgeturi si ofer servicii de design bannere
Offtopic: Eu cand am vrut sa accesez link-ul de mai sus m-am trezit cu urmatoarea eroare "Unable to initialize WebGL. Your browser may not support it." Intrebarea este cati useri sunt afectati de aceasta eroare? Daca numarul lor e unul mare, atunci ar putea fi o problema pentru magazin...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)