Caut un colaborator pentru continut pagina Facebook (divertisment), ma intereseaza activate zilnica, poate folosi schedule daca doreste, minim 5 postari pe zi, colaborare de lunga durata. Intrebari si detalii in privat va rog.
Caut un colaborator pentru continut pagina Facebook (divertisment), ma intereseaza activate zilnica, poate folosi schedule daca doreste, minim 5 postari pe zi, colaborare de lunga durata. Intrebari si detalii in privat va rog.
se poate inchide, multumesc.
Notita: au trecut ani si inca nu am reusit o educare pe piata de servicii, daca solicit sa imi spuneti cat doriti pentru serviciu (dupa ce il explic in detaliu), nu inseamna sa ma intrebati voi cat dau eu.
Cu ceva timp in urma, am fost si eu suparat pe partea de servicii, multi se plang ca nu au banii, cand este vorba de munca, vor banii in avans si dupa aia............ si acuma am 3-4 persoane pe forum in intarziere totala.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)