Cumpar baza de date hoteluri. Am gasit ceva aici, dar as dori sa stiu daca exista o versiune mai actuala.
Cumpar baza de date hoteluri. Am gasit ceva aici, dar as dori sa stiu daca exista o versiune mai actuala.
Scormoneste mai adanc pe forum, stiu ca a mai fost scoasa la vanzare o astfel de baza de date.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Din ce am gasit, s-a mai discutat despre ea, dar nu stiu sa o fi cumparat-o careva. Daca ai gasit tu ceva, da-mi si mie link-ul te rog.
Zi ce vrei, ca am eu 294.000. Fa o lista, si vorbim.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am trimis PM. Daca e nevoie de o lista mai detaliata, o pot intocmi.
Salut,
Vezi ca s-ar putea ca booking.com sa aiba un API si de acolo le poti luat pe toate. Asta e parca doar daca esti afiliat (dar nu cred ca e f greu)
Nu sunt afiliat si pentru ceea ce-mi trebuie booking sigur nu-mi ofera "acces".
Din pacate nu am rezolvat nimic legat de baza de date. Daca sunt persoane interesate, putem discuta sa o luam impreuna. Eu n-am nevoie de toata baza de date, voi selecta doar 10% din ea, insa voi contribui cu partea mea in mod egal.
Nu ma intereseaza partea de descrieri, acolo ma descurc. Pe mine ma intereseaza hotelurile din diverse destinatii turistice (din lume), pozele, localizarea si facilitatile hotelurilor respective. Daca ai ceva detalii concrete, le astept PM. Merci.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)