A treia pozitie din primul set de 4, e chiar misto.
pana la urma am ales o varianta de a lui gamerap pe care am cerut sa fie modificata in ultima varianta postata de el.
imi cer scuze fatza de cei care si-au pierdut timpul degeaba, si multumesc celor care au postat variante, in special lui dragos pentru multele variante.
Asa cum am spus in primul post, doresc si o varianta pentru sarbatorile ce vin pentru logo-ul ales, incepand de acum pana Miercuri 14 Noi astept variante, ofer 15 $ , pentru cei care doresc ofer si psd-ul sau ce au nevoie.
Multumesc,
Ultima modificare făcută de LuKian; 12th November 2012 la 21:28.
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Acum ca ai ales, iti spun si parerea mea.
Eu as fi ales varianta 1, e cea mai ok, si as fi schimbat meniul![]()
As scoate si "motto" din logo, si l-as lasa simplu! Poti folosii "be more positive" cu un font mare (foarte mare), sub meniu! Altfel cred ca strici logo, si adaugi "english" pe un "brand romanesc".
De .ro nu ai nevoie, e nume "brandabil", ciudat, asa banuiesc ca nu ai o problema in optimizare
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Cam asa, si cu "motto".
mai mare: http://www.attagency.ro/images/bree.jpg
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
da , era o varianta interesanta , cel putin partea cu meniul , e o ideie pentru viitor
multumesc oricum pentru parere +1
p.s astept variante pentru sarbatori,
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)