Il recomand, am colaborat cu ZeTTu totul a decurs bine, rata buna de aprobare chiar daca a fost un site cu foarte putin content oarecum in constructie. Iar acum inca 2 pachete de 420 directoare.
Versiune printabilă
Il recomand, am colaborat cu ZeTTu totul a decurs bine, rata buna de aprobare chiar daca a fost un site cu foarte putin content oarecum in constructie. Iar acum inca 2 pachete de 420 directoare.
Salut, as dori si eu un pachet. Spune-mi te rog cand poti sa incepi si-ti las pe PM detaliile, mersi fain.
Multumesc Cristian si Iuliei pentru mesaje. (va mai astept). Tosin, ti-am raspuns si tie intr-un pm. Oferta este in continuare valabila pentru membrii SEOPEDIA, si anume pachetul de 420 directoare - 13 euro (Plata PayPal, MoneyBookers, Transfer Bancar).
Multumesc
Am cumparat si eu un pachet si totul a decurs foarte bine si fara batai de cap. Recomand.
Multumesc si eu de colaborare BabBarDeL si te mai astept. Oferta in continuare valabila . Pachetul de 420 directoare romanesti - 13 euro (Doar pt membrii seopedia)
Sunt interesat si eu de un pachet. Da un semn imediat ce intri pe mess. Sau eventual lasa raspuns la ce te-am intrebat, ca sa poti incepe de maine. Mersi.
mai vreau si un pachet!
ms!
Am finalizat alte comenzi mai multor utilizatori de pe forum, si am inceput colaborarea si cu inscaun.
Astept comanda si lui relansat.
In continuare pret 13 euro - pachetul de 420 directoare.
Multumesc
mi-a fializat si mie inca un pachet .
recomand.
Astept pe pm adresa de paypal si ce trebuie sa iti trimit, vreau o inscriere , dar cu 10 /zi , daca e ok astept pm-ul. Multumesc .