Inca o colaborare incheiat cu succes cu ZeTTu !! Rata foarte mare de accept in directoare .
Versiune printabilă
Inca o colaborare incheiat cu succes cu ZeTTu !! Rata foarte mare de accept in directoare .
Multumesc mult cucule, si pot spune ca esti un vechi si constant client al meu, ca multi altii de pe acest forum. Se paote confirma acest lucru. Pachetele sunt in continuare valabile, si mentin pretul de 13 euro pentru cele 420 directoare.
Am inceput si eu inca o colaborare cu zettu, punctual ca de fiecare data.
Multumesc mult Lukian, si esti unul din vechii clienti constanti, ca si multi altii. Oferta ramane Up! 13 euro - pachet de 420 directoare, REactualizata!
Am incheiat iarasi o inscriere pentru un site personal. Totul a decurs exact cum ma asteptam - minunat!
Multumesc mult tony. Am actualizat lista, si inlocui directoarele care nu mai functionau. Pretul pachetului de 420 directoare ramane 13 euro pentru membrii seopedia.
Dupa cum spuneam am inlocuit toate directoarele care nu mai functionau, si revin la oferta de inscriere in 420 directoare la 13 euro doar pentru membrii seopedia. Pentru cei care nu au cont , pretul va fi de 15 euro , ca tot am primit intrebari, de ce am preturi diferentiate. Oferta este valabila. Multumesc
@ZeTTu Salutare. Ti-am trimis un email acum cateva zile. Bafta
Salutare fixbrain. Nu stiu exact ce mail. Te-am cautat pe mess... Astept un raspuns te rog.
Tocmai ce a terminat o inscriere. Rata mare de aprobare si user foarte serios. Recomand cu caldura oricui are nevoie de o inscriere in directoare profi si nu are timpul necesar sa o faca singur.