Multumesc pentru comenzi, si confirm inceperea colaborarii mele si cu tazonne. Oferta este valabila in continuare, pachetul 420 directoare romanesti - 13 euro.
O zi buna
Versiune printabilă
Multumesc pentru comenzi, si confirm inceperea colaborarii mele si cu tazonne. Oferta este valabila in continuare, pachetul 420 directoare romanesti - 13 euro.
O zi buna
Revin si eu cu o super oferta NUMAI pentru membrii seopedia, asta si datorita faptului ca de peste 1 an realizez serviciul de inscriere in directoare cu un foarte mare succes:
Pachetul 120 directoare romanesti - 4 euro
Pachetul 220 directoare romanesti - 8 euro
Pachetul 320 directoare romanesti - 12 euro
Pachetul 420 directoare romanesti - 13 euro (+/- 20)
Pachetul 520 directoare romanesti - 15 euro (+/- 20)
Pachetul 120 directoare straine - 5 euro
Pachetul 220 directoare straine - 10 euro
Pachetul 320 directoare straine - 15 euro
Pachetul 420 directoare straine - 18 euro (+/- 20)
Pachetul 520 directoare straine - 20 euro (+/- 20)
-Accept ratii zilnice de inscriere de la 4 directoare/zi si maxim 50 directoare/zi.
-Creez adrese de mail personalizate.
-Ofer raport zilnic pe mail cu directoarele parcurse.
-Ofer pagina personalizata in google docs pentru fiecare client, cu raportul situatiei live.
-Confirm mailurile fiecarui pachet.
-Inscrierea se va face manual, zilnic, exclus in weekend.
Ma puteti contacta direct pe messenger: mihai.chivu , sau PromoSeo - Inscriere in directoare, comentarii si fani facebook.
Vreau sa multumesc tuturor celor care au avut si au incredere in serviciile mele.
Am un vast portofoliu de peste 250 de siteuri pe care le puteti verifica in portofoliu.
Cu stima.
Am mai luat si eu doua pachete de inscrieri in directoare, preturi foarte bune pentru clientii fideli :) si de inalta calitate.
Am lucrat cu zeTTu, pentru pachetul ro de 420 in vara, totul a decurs foarte bine, recomand.
sunt si eu intresat, pls pm
Ti-am raspuns la pm liviuC. Multumesc Phoenixman si focus pt colaborari.
Acum nou, am situatia inscrierilor live intr-un google docs, creat pt fiecare client in parte.
Exemplu aici! STATISTICA LIVE
Oferta UP!
Am colaborat cu Zettu pentru doua site-uri si totul a decurs perfect, recomand serviciile lui cu mare incredere:)
Multumesc beatrice. Oferta este up pt toti membrii seopedia.
Astept cereri in continuare.
cele mai mici preturi pt toti colegii.
Totul a fost ok.
Iar am colaborat. Iar a fost bine :)