Multumesc si eu. Oferta este valabila in continuare, cu ratii de la 1 director pe zi..... pachetul de 420 directoare - 12 euro. O zi excelenta
Versiune printabilă
Multumesc si eu. Oferta este valabila in continuare, cu ratii de la 1 director pe zi..... pachetul de 420 directoare - 12 euro. O zi excelenta
Am folosit pentru prima data. Sunt multumit si voi mai colabora
Multumesc si eu remy, si te mai astept. Oferta este valabila in continuare, mai ales ca m-am eliberat de niste comenzi. (pachetul 420 directoare romanesti - 12 euro)
Sunt mulțumit de serviciu, totul a decurs perfect. Recomand !
Multumesc si eu Paul pentru buna colaborare. Oferta este disponibila in continuare. (12 euro pachetul de 420 directoare romanesti, doar pentru membrii seopedia.)
colaborare cu succes!
multumesc. oferta este disponibila.
Am colaborat si colaborez in continoare cu Mihai. Ofera servicii foarte bune la preturi de asemenea foarte buna. Recomand colaborarea cu el.
Multumesc lawrians. Confirm si eu colaborarea cu tine. Oferta este valabila pe mai departe. 12 euro - pachetul de 420 directoare romanesti.
Nu cred ca acest serviciu mai are nevoie de alta promovare .. omu' isi face prea bine treaba ca sa renunt la serviciile lui .. inscrierea in directoare inca mai are efect daca e facuta cu cap, iar eu, dupa atata timp, inca apelez la Mihai.