Salutare.
Am un VPS cu WMH si cpanel instalat unde am adaugate cateva site-uri. Am instalat pe toate site-urile pluginul wp roket cu licenta. Toate site-urile functioneaza corect numai unul singur imi cere sa modific permisiunile folderului wp-content/cache/wp-rocket. Problema este ca acest fisier nu il pot modifica, sterge sau muta. O alta problema o am atunci cand accesez site-ul de pe mobil. Imi apar articolele adaugate acum 2 luni si nu apar articolele recente. Am luat legatura cu cei care au realizat acest plugin si mi-au spus ca trebuie sa modific permisiunile folderului de mai sus. Am incercat sa modific permisiunile cu ftp si direct din cpanel dar ele revin la normal cand dau refresh. Singura modalitate de a schimba permisiunile este prin ssh numai ca eu sunt afon la asa ceva Cer ajutorului vostru pentru a reusi sa schimb permisiunile acestui folder. Rog pe cel care cunoaste cum se rezolva acesta problema sa-mi dea detalii pas cu pas pentru ca sunt praf la modificari prin ssh. Multumesc.