Am o problema de vreo 10 zile, IP-ul serverului de email a fost introdus de 3 ori in lista The CBL , doar in aceasta lista este introdus
am verificat asa cum m-am priceput, la fel si cei de la mxhost, si nu este vorba de nici un script ciudat pe server. Din investigatiile mele de pana acum nu se trimit nici email-uri de tip spam.IP Address 89.46.7.30 is listed in the CBL. It appears to be infected with a spam sending trojan or proxy.
It was last detected at 2012-03-07 17:00 GMT (+/- 30 minutes), approximately 20 hours, 30 minutes ago.
It has been relisted following a previous removal at 2012-03-07 09:23 GMT (1 days, 4 hours, 10 minutes ago)
E adevarat ca se trimit multe email-uri de notificare pentru posturi noi datorita activitatii de pe forum foarte sustinute, dar sunt email-uri pentru posturile unde utilizatorii s-au abonat.
De 3 ori a fost introdus ip-ul in aceasta lista si de 3 ori am delistat, am setat acum si ca forumul sa trimita email prin SMTP, nu stiu care ar putea fi cauzele pentru care ajung in acea lista.
Eu nu trimit emailuri in afara de cele strict necesare, nu trimit news letter

Răspunde cu citat