Ma refeream la PHP, dumbass, dar nu am mai scris pentru ca se intelegea din context. Cel putin smartasses inteleg din context, dumbasses se pare ca nu...Postat în original de Dan.Rades
De ce javascript nu are legatura cu java?
Ma refeream la PHP, dumbass, dar nu am mai scris pentru ca se intelegea din context. Cel putin smartasses inteleg din context, dumbasses se pare ca nu...Postat în original de Dan.Rades
De ce javascript nu are legatura cu java?
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Weasel mai usor cu dumbas ca ma enervez usor, cand vine de la anumite persoane.
Din chestia cu javascript se bazeaza pe java imi dau seama cat de mult te pricepi asa ca nu mai continui discutia cu exemple gen PHP-GTK, Lua etc. ca nu cred ca esti capabil sa sustii o discutie la nivel de concepte despre asa ceva.
P.S.:javascript in afara de asemanarea de nume n-are nici o treaba cu java.
Adica nu seamana? Decat la nume? Dai si niste argumente sau vorbesti doar asa?
(\_/) I like bunnies
De pe mozilazine:
mai vezi si:JavaScript is a completely separate technology from Java. Java was the ‘in thing’ back in the days when Brendan Eich at Netscape created a programming language that was originally going to be called LiveScript, so unfortunately they decided to rename it from LiveScript to JavaScript in the hope of catching the media’s interest.
http://en.wikipedia.org/wiki/JavaScript
si ai putea cauta:
http://www.google.com/search?q=javas...s%20not%20java
Pai si WTF? Am zis eu ca sunt unul si acelasi? Decat ca Javascript e limbaj de scripting si java e limbaj de programare, si javascript e mai mult pentru web decat java.
Cat despre faptul ca javascript se bazeaza pe java, se pare ca nu e asaStupid me. Smart you. NOT!
![]()
(\_/) I like bunnies
Well ... ba cam da ...Stupid me. Smart you. NOT!
/hmm
scuze lume...nu m-am putut abtine...
Well ... cel putin eu nu traiesc in necunostinta de cauza, asa ca se accepta scuzele.Postat în original de Vic
![]()
(\_/) I like bunnies
Pai....mie mi se pare exact necunostinta de cauza cand te certi atata pe o chestie despre care nu ai habar.
Pai....una e sa nu ai habar despre o chestie, si alta e sa mai gresesti din cand in cand. Doar suntem cu toti weaseli, nu? Sau cel putin unii dintre noi...
(\_/) I like bunnies
Posturile voastre mutate intr-un nou thread.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)