Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: In speranta ca cineva ma va auzi!

mariano2you este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th January 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit In speranta ca cineva ma va auzi!

Sper sa reusesc sa primesc anumite sfaturi din partea vostra.Pentru mine conteza foarte mult parerea celor din jur atat timp cat ele sunt sincere.Ma numesc Marian si incerc sa-mi deschid o afacere pe internet, dar dupa cum se stie lung si anevoios este drumul spre succes.Mi-as dori sa fiu lamurit intr-o problema.Multa lume scrie ca au facut bani pe net si ca ... ei sunt cei mai buni si au succes bla bla...dar nimeni nu-ti ofera o infomatie...cum sa faci...cum sa scrii...cum sa te promovezi...s.a.m.d Crede-ti ca astfel de informatii trebuiesc tinute in secret? Eu ma gandesc sa scriu o carte in domeniul asta si am toata documentatia necesara.Ce sfat imi dati?

tis
    tis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th October 2006
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    43
    Posturi
    251
    Putere Rep
    37

Implicit

Salut, Marian !

Dupa cum se spune si in Zen "Maestrul nu poate decat sa deschida o usa, dar discipolul trebuie sa fie capabil sa vada ceea ce e dincolo de ea". La fel e si in SEO. Nu cred ca sta cineva sa tina secret totul decat in cazuri speciale (angajatii google nu au voie sa faca publice unele informatii). Documentatie este destula pe net, dar cel care vrea sa invete trebuie sa invete nu sa astepte persoana potrivita care sa-i dea totul de-a gata

Deci, stai prin zona si citeste. Daca iti dedici cam o ora pe zi ca sa citesti forumul (posturile vechi) o sa fii de acord cu ce am spus mai sus

Succes !

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Trebuie sa si vrei sa absorbi knowhow-ul si knowledge-ul pe care altii il ofera. De cele mai multe ori ti se ofera un start de informatie, si tu singur trebuie sa o duci la capat.

Nu cred ca va oferi nimeni ceva total gratis si la botul calului.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th January 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Vezi tu ca am inercat sa citesc diferite raspunsuri dar nu am vazut pe nimeni care sa dea informatii despre site-urile care iti arata statistica unui cuvant sau sa te invete cum sa testezi piata,sau sa vezi cat platesc detinatorii de site-uri pe click,folosirea autorespondere-lor,etc
    Mi-ar placea sa aflu ca acese informatii sunt gratuite,dar tot ce am gasit eu pe net sunt informatii generale si multi nu stiu sa le foloseasca.
    Sa ne gandim ca sunt foarte putini care stiu semnificatia anumitor cuvinte.
    Sper sa descopar mai multe cu ajutorul vostru.
    Cu respect Marian.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de mariano2you Vezi Post
    Sper sa descopar mai multe cu ajutorul vostru.
    Daca vrei sa le inveti, aici le poti invata. Insa nu cerand explicatii. Lucrand impreuna cu restul membrilor.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th January 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Poate ca nu dar crede-ma ca sunt foarte putine persoane care-si doresc sa faca ceva in viata.Eu am lansat un site gratuit ca sa testez informatia si sa vad daca lumea este atrasa, oferind gratuit un ghid pentru sucesul online.El cuprinde anumite informatii de baza sa spunem asa care-ti pot starni curiozitatea.L-am promovat gratuit binenteles pe cunoscutele site-uri romanesti si in 5 zile am avut 2 inscrisi.Ciudat spun eu cand oferi totul gratuit nu credeti? In prealabil am sett un autoresponder prin care trimit pasii de baza pentru inceperea unei afaceri online+metode prin care sa-ti creezi un site gratuit fara sa cunosti php,html si alte alea.Am observat ca lumea nu pra e interesata.Pacat.De ce oare?
    Ma gandeam la 2 variante:
    -ori nu l-am promovat cum trebuie
    -ori nu e lumea interesata
    Ce parere aveti?

Sincer mi-as dori mult tare sa colaborez cu cineva care ma poate invata mici secrete sa zicem asa.Problema mea este ca vreau sa ma adresez pietei internationale si sunt niste chestii destul de ciudate si de multe ori nu stii la ce servicii sa te opresti ca sa nu ai prea mari cheltuieli.Poate stiti voi un site unde iti poti cumpara domeniul pe 2 ani sau pe viata.
    Cu respect,
    Marian
    Ultima modificare făcută de Diana; 27th January 2007 la 19:21.

tis
    tis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th October 2006
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    43
    Posturi
    251
    Putere Rep
    37

Implicit

Referitor la variante, romanul nu prea are incredere in ce e gratis. Vrea totul gratis, dar cand vede "gratis" fuge cat vede cu ochii. Majoritatea s-au ars de prea multe ori cu cuvantul asta. Cel putin asa cred eu

Domeniu pe doi ani poti cumpara de oriunde vrei. Domeniile .com, .net, .org, .eu se vand pe cate un an si poti prelungi pe cat vrei. Domeniile .ro sunt pe viata

Referitor la informatie, raman la parerea mea si anume ca e gratis cam tot ce ai nevoie, singura problema e sa stii sa asimilezi informatia si sa stii cum sa cauti detalii despre ceea ce ai aflat (SEO nu e pentru oamenii care nu stiu sa caute, ar fi chiar absurd sa fie asa). Sunt care ofera informatie "platita" dar o ofera si atat. Daca stai si studiezi site-urile si forumurile de specialitate iti dai si singur seama de informatiile alea si avantajul e ca le si intelegi nu doar le primesti si te chinui sa-ti dai seama cum se aplica

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th January 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Vreau sa ma lamuriti si pe mine cu privire la setarea unui autoresponder.La ce se refera lista opt-in si daca mesajele incep sa fie trimise numai dupa confirmarea inscrierii sau este de ajuns sa se inscrie?
    Care e diferenta intre opt-in si mesajele setate de tine.In momentul in care se inscrie cineva uneori prismeste mesajul din opt-in iar cand se inscrie altul primeste mesajul 1 din autoresponer.care e faza?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. caut pe cineva...
    De anntidot în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th April 2009, 21:19
  2. A mai primit cineva?
    De alinalin0 în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 31st January 2008, 16:16
  3. IE 5, il are cineva instalat ?
    De Emil Chelariu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 14th August 2007, 11:43
  4. Cineva dispus ptr 20 E ?
    De hyp3rion în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 24th March 2007, 18:47
  5. Olanda - Romania, o ultima speranta!
    De alphadesign în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd June 2005, 12:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •