Buna tuturor!

Desi sunt membru de mult timp si desi am creat un subiect (intre timp m-am lamurit, si cu ajutorul vostru), cred ca ar fi frumos sa va salut si sa va multumesc ca ma primiti in comunitate.

Ma numesc Eugen, dupa cum sigur v-ati dat seama din userul meu; am 32 de ani si sunt dependent de internet. Dependent atat in sensul ca daca nu sunt cu laptopul in fata simt ca-mi lipseste ceva, cat si pentru ca venitul imi vine tot "de pe net", dupa cum s-ar exprima necunoscatorii. Din afiliere, mai exact.

Recunosc ca motivul pentru care m-am intors aici pe seopedia este in clipa de fata unul mercantil... Caut sa-mi pozitionez mai bine siteurile, iar voi sigur ma puteti ajuta, atat cu sfaturi/discutii pe care le urmaresc si le voi urmari cu interes, cat si cu advertoriale/linkuri/bannere (pentru care abia astept sa primesc oferte). Apropo, mi-as dori sa pot deschide un subiect in acest sens in Marketplace. Sunt insa probabil cu prea putine posturi si reputatie, prin urmare nu pot...

Nisa pe care activez face parte din gambling. E greu, dar am avut rabdare, am avut si noroc iar rezultatele au venit.

Ma bucur sa vad ca Seopedia e o comunitate activa si sper sa contribui la cresterea ei.

Mult noroc tuturor!