Salut baieti (si fete, daca nu sunt singura),
Ma numesc Theo, am petrecut cei 27 de ani de viata in Bucuresti si sunt fotograf profesionist din anul 2007. Am avut oaresce tangente cu SEO de acum cativa ani cand m-am convins, alaturi de altii, ca viitorul surade multor fotografi pe online, ca studioul la strada nu aduce suficient trafic cat aduce misiu Googleca site-ul este cartea ta de vizita si sentimentele pe care vrei sa le transmiti prin fotografiile tale trebuie sa fie acompaniate de o poveste. Sunt aici ca sa invat sa scriu continut mai bun pentru vizitatorii mei, sa descopar mai multe informatii despre domeniul online si pentru a primi, cu bunavointa voastra, un sfat doua pentru site-ul meu.

ca site-ul este cartea ta de vizita si sentimentele pe care vrei sa le transmiti prin fotografiile tale trebuie sa fie acompaniate de o poveste. Sunt aici ca sa invat sa scriu continut mai bun pentru vizitatorii mei, sa descopar mai multe informatii despre domeniul online si pentru a primi, cu bunavointa voastra, un sfat doua pentru site-ul meu.
Răspunde cu citat