Nu seamana, este chiar identica. Sunt paragrafe intregi copiate cu COPY + PASTE, sau alternativa ctrl + c respectiv ctrl + v , cred ca sti cum.
Nu seamana, este chiar identica. Sunt paragrafe intregi copiate cu COPY + PASTE, sau alternativa ctrl + c respectiv ctrl + v , cred ca sti cum.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
cel mai bine zic eu, gaby la fiecare articol "inspirat" de la softview.ro sa pui un link catre sursa, si sa precizezi autorul adevarat, in semn de recunostinta ..., iar tu dragos, mai pune cuvinte cheie spre siteul tau prin articole, si asa vei vedea daca cel ce copie, chiar citeste articolul in intregime, si doar se inspira de la tine. in caz contrar, inculpatul, chiar nu are rusine.
Altceva, ai putea sati protejezi continutul siteului prin Legea Copyright-ului / Legea nr 8/1996, Legea dreptului de autor.
"Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."
Am aplicat o chestie minora privind continutul furat (pardon "inspirat") insa cred ca voi fi nevoit sa merg mai departe si sa apelez la drepturile de autor depline, in curand.. in curand![]()
Dragos, nu tu te-ai "inspirat" de la un tip de pe DP cu un banner?
Karma 'n stuff.
Oricum, cine copiaza text cu copy-paste-ul nu se gandeste ca isi face rau si propriului site? double content, supplemental index, etc?
hai ma lasa tu aia, iara imi aduci aminte, hai ca parca nu-ti placea cearta.. mai treci cu vederea ca n-are treaba cu thread-ul asta, sau is de vina eu ca nu i-am dat unda verde la copiat?![]()
Da glumeam, eram aproape sigur ca o sa sari
Gata hai ca iara duc thread-ul offtopic. Sorry!
Forum IT: PC Troubleshooting - din pasiune pentru calculatoare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)