Antivirusul meu nu ma lasa sa intru...
Ataşament 3351
Versiune printabilă
Antivirusul meu nu ma lasa sa intru...
Ataşament 3351
Antivirusu'tauedestept!
http://s14.postimg.org/l9gdu7329/zwf.jpg
Asa ceva ...:((
In ce tara si dupa ce lege?
Ca in Romania nu exista lege care sa spuna asa ceva. Parerea mea. Poti sa ma contrazici cu link, numarul legii, chestii de genul.
In rest da, asa cred si eu, ca Robroy e un golan care isi permite sa mustre lumea in public. Cat tupeu dom'le! Ar trebui sa faca cineva ceva in privinta asta! Sa ne dea si noua cineva ceva.
:) Ma faci sa rad.... :))) asta nu este pentru tine:) e pentru...
----------- Lege privind dreptul de autor si drepturile conexe ---------
Vrei sa dau paste aici la toata legea s-o vada toti. Pot s-o fac dar cred ca-mi spulbera contul admini.
Si da chiar asa este poti sa iei fragmente si esti OBLIGAT prin LEGE sa POMENESTI :) AUTORUL SURSA etc
Tinere, tu mi-ai dat mie vreun email sau mesaj pentru a-mi cere permisiunea sa publici la tine pe site articolele mele?
Tocmai, pentru ca nu iti vreu raul neaparat, ti-am sugerat anterior sa scoti reclamele adsense. Incalci flagrant politicile adsense si pana ce iti va fi banat contul e doar o chestiune de timp. Dar vad ca te-a durut la basca.
Poti sa iei fragmente?
Pai hai sa vedem ce zice legea, in ce conditii poti lua si sa vedem daca se aplica aici.
Fara copy/paste la tot textul (cum se obisnuieste pe aici observ) mergi la Capitolul IV, articolul 33 si spune-mi unde exact se specifica ca poti lua cateva paragrafe asa, pe net. Si unde zice de sursa cu link in legea aia.
robyroy Mai lasati frate omul in pace ca e nou in domeniu, e la inceput, la inceput are voie la sfarsit nu mai are.
aaa! Acum e sfarsitul!!!?:pray:
Te lamuresc "cum te judeca" nu stau sa ma mai uit acolo. Eu am un site cu niste articole (chiar am) nu am firma, nu am nume acolo, nimic.
Esti obligat daca nu sa pui link, sa specifici domeniul de unde ai luat, si tot obligat esti sa nu iei tot, si tot obligat esti sa nu-ti asumi acel text.
Pe net esti obligat din bun simt sa facilitezi accesul rapid la originalul materialului.
Daca vrei poti sa specifici doar adresa text, dar cel putin adresa text esti obligat.
Acolo unde ma trimiti tu zice asa "oricare ar fi modul sau forma concreta de exprimare".... atentie ca te duci la tribunal si-ti tranteste una judecatorul de-ti scoate si calculatorul si seo din cap.
In orice carte unde sunt citate de exemplu, obligatoriu (tot pe baza acestei legi) se scrie si sursa si autorul ok.
Destul de clar pana aici?