Ti-a luat 3 zile sa modifici profilele alea?
Urasc minciuna si iti voi da negativ de cate ori minti.
Asta ca sa ma cunosti si tu destul de bine :)
Versiune printabilă
Ti-a luat 3 zile sa modifici profilele alea?
Urasc minciuna si iti voi da negativ de cate ori minti.
Asta ca sa ma cunosti si tu destul de bine :)
Asa domnul Dan abuzeaza cat poti de mult si da bad!
Pentru ce dai bad pentru adevar?
Este site-ul tau cu un alt site si acelasi text si am intrebat: Plagiat? Sau culmea plagiatului? Cine ma lamureste?
Asta ai de spus? Ce crezi ca spui prin bad-uri pe nedrept? Abuzezi de tine in final nu de mine.
Cum spuneam, o sa te cunosti destul de bine.
Cum spuneam, negativ la fiecare post care contine o minciuna.
Si daca e proprietarul nustiucarui forum, ce conteaza asta pentru mine?
Singura chestiune adevarata de aici este ca tu minti.
Da, nu conteza cine este, tu poti sa copiezi tot ce vrei de unde vrei.
Cu ce mint mai omule ? Ce vrei sa dovedesti?
Am constatat situatia paginii tale "Despre mine" si am postat aici. Am pus eu textul in pagina ta? Am pus eu textul in pagina aluia?
Unde este minciuna???
Sa-ti spun eu unde este minciuna... este la omul care in postul asta a refuzat orice explicatie si paragraf de lege.
Culmea textul ala nu exista decat pe site-ul terminatu si mnx, poti sa verifici pe google sa vezi ce frumos intra ambele in primele 2 rezultate.
Rog toti colegii sa verifice in toate modurile posibile timpul de cand sunt cele doua pagini cu aceeasi descriere sa faca lumina in acest caz!
Cum spuneam, o sa te cunosti destul de bine!
Am luat 4 bad in mai putin de 10 minute de la colegul Dan pentru ca am postat la pagina 11 doua imagini screenshot, care arata ca textul din pagina "Despre mine" din site-ul acestui coleg, este identic cu textul de descriere al administratorului si detinatorul mnx in profilul acestuia din forumul mnx.
Nu am ce sa mai spun despre acest forum, unde unora le sunt permise multe doar pentru faptul ca sunt oameni cu vechime aici.
Dar ce vechime.... se vede clar din comportamentul lor.
Ei bine domnule Dan ce am constatat aici si ce ai vazut in seara asta este subiect de presa in Romania.
Vrei sa te vezi domnule Dan si in ziare? Se rezolva!
Cum spuneam, o sa te cunosti destul de bine!
Sunt deja prin ziare, dar daca vrei tu neaparat, fa ce stii. Esti foarte afectat vad. Si continui sa minti cu nerusinare.