Pentru donate, da, ai nevoie de cont, nu e neaparat pentru shoppingul normal.
Am observat ca banca imi ia comision cand folosesc direct cardul, prin paypal nu.
Versiune printabilă
bine v-am gasit:)
vreau si eu sa stiu daca s-adat pana la urma drumul la primit bani prin paypal.
Send. Receive. Withdraw to a U.S. Bank Account or a card.
Send and receive payments in these countries. Withdraw from your PayPal account to a U.S. bank account. In addition, withdraw to a credit, debit, or prepaid card in countries marked with a ().
Mai precis: gata pot sa utiliz sau tbuie nu sh ce cont in state..?
mersi mult, sper sa-mi raspundeti si mie
pls:))
PS am un card VISA in USD, cum sa fac cum sa incerc...?
(da stiu, fetele-s mai proaste...:P)
practic mi-ar palcea sa stiu: pana la urma: merge sau nu sa si PRMIESTI bani prin paypal
Raspunsul scurt, DA.
Nu, nu ai nevoie de nici un cont in US...
Referitor la carduri, se pare ca asta e singura problema pe care INCA o au romanaii vis-a-vis de PayPal... Iti recomand sa citesti sectiunea asta pentru a vedea ce carduri sunt potrivite pentru PP, si daca nu ai cont PP, ai aici un ghid destul de bun zic eu...
Nu stiu daca esti fata sau nu, dar... where did you get that from??!
Inca o data, DA.
Succes si te rugam sa te prezinti aici...
Mi-am facut cont premier la paypal. Cread ca am facut o greseala. Vad ca la cont de tip personal nu se ia nici o taxa cand primesti bani. La 150$ mi-a luat $6.15 .
:O
Astea sunt chiar nesimtiti ...
Voi ce cont aveti personal sau premier ? De pe personal nu se pot scoate banii sau care este problema ? Care este diferenta.
Merci
si eu tot premier am. de pe personal nu se pot face decit vreo 5 primiri de bani pe an, cred, deci este aproape fara utilitate. eu in schimb stau de vreo doua saptamini sa-mi verifice contul din nu stiu ce motive de securitate, mi-au raspuns o data spunindu-mi ca au trimis cererea mea mai departe la cei care se ocupa de astea si de atunci nimic...
nu incurcati treburile ! transferul bancar e transfer bancar, normal ca nu poti primi euro in cont de ron. cu transferul prin visa este altceva, se poate transfera euro si se transforma automat in ron la cursul din ziua respectiva, atentie, la cursul VISA, nu curs BNR, ceea ce eu cred ca e mai bine :)
Salut,
Am si eu cont paypal, si pana acu o saptamana, aveam posibilitatea de a face withdraw pe mastercard (mai exact Mastercard Standard EUR de la BRD).
De o saptamana incoace, mi-a disparut optionu de mastercard (si logoul), si pot alege numai visa pentru withdrawal.
Are cineva vreo idee ce se intampla si cum as putea rezolva?
P.S.: Contul este de tip personal.
Se pare ca PayPal a limitat la VISA optiunea de withdraw de cateva zile. Eu insa nu stiu pe nimeni sa fi reusit sa faca withdraw pe mastercard inainte, chiar daca era optiunea valabila, ai reusit tu ?
(post 117)Citat:
Nici mie nu mni-a mers MC (eur) de la brd cand miam facut contul, si am incercat cu VISA (RON) care a mers.
Azi am incercat din nou cu MC si a mers acum.
In plus, am sunat si la BRD, si mi-au spus ca au multi clienti care au folosit acelasi card pentru withdraw de pe paypal :)
Merci pt raspuns.
Din ceea ce vad prin help-ul lor se refera la acceptare Credit Card si Debit Card . Asta presupun ca se refera la cei care iti platesc cu carte de credit sau se poate referi la cate carti de credit poti asocia la contul de paypal sa depui. La retragere vad ca nu e restrictie.
Presupun ca nu e nici restrictie la primire bani de la un alt cont de paypal (pt ca asta ma intereseaza ).
Le-am trimis un mail ca sa aflu mai multe.
nu stiu ce vedeti voi ... dar eu asta vad in contul business :
Citat:
To withdraw funds from your PayPal account to a credit, debit, or prepaid card, add a card with a Visa logo.
acum da, da inainte, acu o ~saptamana, puteai sa folosesti si mastercard :/
si acum se poate folosi mastercard, dar nu la withdraw ...
pai asta-i ca eu aveam nevoie pentru withdraw.. si acum nu mai am optiunea :(
Poate sa imi zica si mie cineva care are cont Personal daca are vreo limita la primit bani de la alti useri paypal si ce limite are la primit bani de pe carte de credit.
Am dat vreo 2 mailuri la paypal dar nu raspund.
Merci
Citeste aici: http://forum.seopedia.ro/paypal/5663...html#post47253
In cat timp ajung banii din contul de paypal pe card? Ieri mi s-a returnat o plata si in contul de paypal apare ca au fost trimisi banii pe card, dar pe card nu sunt. Si astia de la banca spun ca la ei nu este nicio problema... Mai trebuie sa astept sau sa le scriu celor de la PayPal?
3-7 zile in general. ca majoritatea transferurilor cu cardul.
retras vineri, luni am avut banii.
va multumesc! O sa mai astept
Buna
I-mi spuneti si mie va rog ce nu am facut corect?
Dupa ce apas butonul Get Number pe pagina Enroll in Paypal's Expanded Use Program primesc eroarea:
We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.
Si ce anume verifica paypal acuma - adresa, nume si prenume?
PS:Cardul meu este unul de debit, VIZA Electron, moneda RON este emis de BCR.
PS2:Am incercat sa atasez un card emis de ING, VIZA Electron, moneda RON si imi da urmatoarea eroare:
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Multumesc anticipat p/u ajutor.
Am mai intalnit eroarea asta .
Doua posibilitati :
1) Eroare de moment , mi s-a intamplat la BT, apoi a mers
2) Nu ai bani pe card ... trebuie sa ai minim 6 lei, cam asa
Adica daca am deschis cont la BCR si am achitat 15 RON, ramane ca am pe cont numai 5 RON (10 au mers p/u deservirea anuala a contului). De ce e nevoie sa ai pe cont 6 RON?
Trebuie sa ai minim 6 lei, pentru ca taxa de 1,5€ pe care ti-o retrag ei de pe card pentru a te verifica...cam atat ar fi in lei. Pune si tu vreo 10 Lei pe card, sa te asiguri.
Btw, e Visa, nu VIZA :P
Poate cineva sa-mi faca un transfer de lei in contul meu de la BCR, iar eu sa-i intorc banii prin paypal, caci nu sunt in tara si nu-mi ajung lei(am numai 5 RON, ceia cei mai putin de 1.5 Eur) ca sa trec Enroll in the Expanded Use Program.
Si in genere, am nevoie de Enroll in the Expanded Use Program sau se poate si fara caci dupa ce am adaugat cardul am primit mesajul:
You have successfully added a card. You can use this card to raise your sending limit, withdraw funds from your PayPal account, or use as backup funding. This is now your primary card. For more information on your primary card, please refer to your Profile.
PayPal offers an Expanded Use option to help you get the most out of your PayPal account.
Merci p/u ajutor.
salutare, sunt ghiocel pe forum am si io o intrebare,
am vazut pe cineva zicand ca a retras banii vineri si i-a avut luni ?!
eu am conturi la brd, am visa si mcard, am retras bani pe visa card, paypalul si-a facut treaba si a virat banii in 3 zile, cam in 2-3 zile i-am vazut in cont (e-banking) dar apar "sume blocate"
am sunat la brd, si mi-au spus ca trebui sa astept 30 de zile pe motiv ca sunt bani proveniti de pe internet si trebuie facute ceva verificari, ori in caz ca, paypal-ul vrea banii inapoi, sau asa ceva..
va dati seama ca nu pot astepta 30 de zile pt, fiecare plata, e aberant! si am inteles ca pt, fiecare tranzactie pe care o voi face de acum incolo trebui sa astept 30 de zile,
intrebarea mea e daca vre-unul din voi are cont la alta banca, si daca a retras bani si au ajuns au ajuns in cont intr-un timp mai scurt (decent) stiu ca dureaza cam 5-7 zile, dar totusi.. 30?! sa fim seriosi..
multumes de ajutor!
----
apropo! am trimis un mail la majoritatea bancilori in romania, sunt curios cate imi raspund, deja am primit cateva mailuri inapoi cu erori de genul "adresa nu exista" sau "denied" , iar apropo de asta am sunat acum vre-o saptamana la banca transilvania, dupa 3 persoane ce m-au tinut la tel. m-au pasat una la alta pt. ca nu stiau ce inseamna paypa, a 4a persoana, mi-a zis ca paypal-ul nu merge la ai pt. ca payapl nu trimite nu stiu ce cod (cvv) asa ceva.. pt verificare.. hmm.. si ne mai miram ca nu am avut paypal atata timp..
ps2. in caz ca va intrebati de cat timp astept, sa stiti ca am banii in cont la brd din data de 3oct, si inca nici urma sa ii pot accesa, deci.. se pare ca se tin de cuvant! ar fi interesat sa fie 30 de zile lucratoare, as mai astepta in plus mai vre-o saptamana, am zis ca ma consolez cu gandul ca ii am la "pusculitza".. desi nu m-as mira ca dupa 30 de zile sa refuze plata.. sunt curios.. foarte foarte curios...
scuze ca am scris asa mult.. sper ca ati citit printre randuri :)
---
thanx pt, orice ajutor !
Am tot citit pe aici si nu am gasit. vreau sa pun bani in contul de paypal ca sa pot cumpara ceva de pe net.
la Add funds imi afiseaza:
Add Funds is Not Available
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.
When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account.
si nu stii engleza? fix asa se intampla, cand cumperi ceva de 50$ paypal iti ia din contul tau (de pe card) echivalentul a 50$ in lei (sau ce meneda are cardul tau)
Ok, in sfarsit am reusit sa verific contul de paypal cu Raiffeisen Bank (RON, card VISA). Incercasem inainte cu BT si BRD si nu a mers. Ok, toate bune acum.
Apoi mi-am trimis banii de pe contul de paypal din US pe cel din RO. Acum iar l-au blocat ca e suma mai mare de 1600$ si a trebuit sa scanez si sa trimit acte, chitante, etc. Am trimis, l-au reactivat. Toate bune din nou. :)
Acum, cand am vrut sa retrag pentru a testa daca merge inainte sa imi trimit sume mai mari, am vazut ca este o "daily limit" de 500$ pe zi. La fiecare tranzactie de withdrawing trebuie sa platesc (2 Euro sau 2.5$) si nu as vrea sa retrag in fiecare zi aceeasi suma pana ajung la 0.
Stie cineva cum poate fi indepartata aceasta limita? (sau marita)
Si o intrebare pentru cel cu BT - ce tip de card ai? Eu nu am reusit sa il adaug. (eroare)
Multumesc anticipat! Am citit toate posturile si nu am gasit nimic referitor la asta.
O sa incerc cu Mastercard-ul de la ING.
ok, lamuriti-ma si pe mine..
am primit mesajul de mai jos de la Reiffesen ?!
-----------------
Buna ziua,
Raiffeisen Bank nu are nici o conventie incheiata cu paypal. Din momentul in care ajung banii in contul dvs banca ii blocheaza , si pentru a putea fi folositi trebuie sa va prezentati la sediul Raiffeisen unde aveti deschis contul, pentru a completa o declaratie de incasari externe. In urma completarii acestei declaratii banii vor fi deblocati si vor putea fi folositi.
Va multumim,
---------------
IN CONCLUZIE ?!
De cate ori primesc bani trebuie sa merg sa semnez hartii ?!
La voi cum este ?! (Cei cu cont la rzb.) sunt curios daca ati putut accesa banii direct de la bancomat de exemplu.
Deja am dureri de stomac..
cred ca ma mut in Congo!
Acesta situatie a aparut acuma recent. Practic ce ti-a facut raiffeisen este ceva ce se face la transferuri mari de peste 10.000 USD. Mai spunea cineva pe forum ca a primit banii in 5 zile dar i-au fost blocati de BRD 30 zile. Alta regula ciudata. Eu am cont de pers. juridica la ING si un card VISA Business Silver. Am primit bani de la PayPal, fara nicio restrictie. A fost o incasare obisnuita. Personal cred ca este o necunoastere a celor din banci a sistemului de lucru cu un procesator de genul PayPal. Si cum la noi daca nu intelegi ceva, interzici sau blochezi, au aparut urmarile. Si ma bazez in ce spun pe recenta problema a Bancii Transilvania cu platile paypal, pe exemplul tau cu raiffeisen si pe un alt ex. cu BRD. Dupa ce am citit aici am sunat la ING si cei de acolo nu stiu nimic de vreo restrictie sau limitare. Deci, solutia e suni la banca inainte de fiecare plata sau incasare sa vezi cum stau lucrurile.
MasterCard Mondo de la BT e degeaba, vad ca nu mai pot nici sa trimit bani.
Trec la Visa si ING.
La mine ambele carduri nu merg, Visa Electron de la ING si Visa Electron de la BCR, ambele conturi in RON.
In cazul BCR primesc eroarea la pasul cand doresc sa permit paypal sa extraga 1.5 EURO de pe card:
We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.
Eu am suplinit contul cu 9 RON, inseamna aceasta ca am suplinit cardul si este 9 RON suficient p/u a permite pp sa extraga 1.5 EURO?
In cazul ING (care nu este suplinit cu nici un leu, am pe cont 0 lei), primesc eroarea:
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Va rog mult sa ma ajutati.