scuzati-ma ca ma bag si eu ca musca-n lapte;)
dar ce verificati voi defapt? eu am cont premiere si card de la BRD Mastercard.
Prima data cand am facut contul, a mers in prima activarea cu codul de pe extras.
Versiune printabilă
scuzati-ma ca ma bag si eu ca musca-n lapte;)
dar ce verificati voi defapt? eu am cont premiere si card de la BRD Mastercard.
Prima data cand am facut contul, a mers in prima activarea cu codul de pe extras.
Salut,
Ce tip de cont v-ati facut la paypal ? Ala basic are cam multe limited pe acolo. Care este diferenta ? Pot sa scot si cu cel basic bani ?
Merci mult
deci pana acum merg Visa Electron de la ING si Visa Electron de al BCR
Exact astea nu merg la mine. Cum naiba la unii merg si la altii nu ?
le-ai validat si nu merge sa retragi banii pe ele?
Salut,
Deci ce recomandati Personal sau Premier ?
Merci
Cum adica daca le-am validat ?
Este vorba de Expanded use program. Daca vrei sa tragi bani din cont, trebuie sa completezi acel pas.
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit cardCitat:
Before you may enroll in the Expanded Use Program, you must add a credit card
Acelasi raspuns , pentru BCR si ING. Aveti alta solutie ?
Visa Debit Electron in RON de la ING. Incepe cu 4256 0343 XXXX XXXX
Acum stau si ma intreb daca mai am vre-un ban pe cardul de la ING ... verific mai tarziu , in caz ca nu am adaug si mai incerc inca odata
Asa, ca si fapt divers, nici Visa Electron Shop&Cash de la Piraeus Bank care cica merge peste tot, nu e acceptat.
Ok cred ca este necesar un thread nou, pentru acest subiect: ce carduri merg si ce nu.
http://forum.seopedia.ro/comert-elec...rage-bani.html
Va rog scrieti fiecare acolo experienta lui/ei. Chiar daca ati mai scris si in acest thread.
Salut,
Imi ziceti si mie ce fel de conturi aveti la Paypal: Personal sau Premier ?
Multumesc
Premier.
Ca sa vad daca mi-a picat fisa cu adevarat, ma duc mai incolo la un self-banking sa pun 10 RON :)
Ai pus ? :D
Vad ca ziarele au preluat stirea si nu au pus sursa. De la PayPal nu este nici un comunicat oficial, asa ca topicul acesta e singura sursa. :|
si postul de radio online clandestino a luat stirea FARA sa mentioneze sursa. Rusinica.
In Romania sursele nu se spun. Nu ati invatat inca? E vorba de demnitatea jurnalistica.
Cum sa faci reclama unei surse?
Treceti peste..subiectul e altul.
Eu nu am apucat sa merg la ING inca :( Sunt foarte racit , dar azi pe zi incerc si te anunt daca a mers si al doilea ING de pe forum
Withdraw Funds to your Card Secure Transaction
--------------------------------------------------------------------------------
You have successfully added a card.
Withdrawals to your card must meet the minimum withdrawal amount.
am reusit cu ING Visa Electron Debit RON. eram pe minus pe card de-aia nu mi-o autoriza
Stie cineva in cate zile imi apare la ING acel cod de 4 cifre pe extras ?
sau
Se poate vedea acel cod de la calculatoarele din interiorul unitatilor self-banking ?
Daca o faci seara, a doua zi, dimineata, apare deja, deci mai putin de 24 de ore.
You have successfully entered your Expanded Use Number. To thank you for entering your Expanded Use Number, we will give you a €1.50 EUR bonus on the next PayPal payment you send. (Note that this bonus may take up to 24 hours to be reflected in your PayPal account balance.)
Gata , mi-a aparut codul la computerul de self-banking. 1234 PAYPAL*_EXPUSE asa o sa apara , unde 1234 e codul
Aceasi intrebare, dar banca e BCR. Paypal a luat ieri cei 1.5 euro si azi cand am fost la banca nu a aparut nimic legat de operatiunea asta pe extrasul de cont.Citat:
Stie cineva in cate zile imi apare la ING acel cod de 4 cifre pe extras ?
Stie cineva cat dureaza pana apare operatiunea pe extrasul de cont ?
Necro, dureaza aprox. 1 -5 zile.
" The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience. "
A mai patit cineva asa?? De 2 zile incerc si degeaba :).
Majoritatea au patit asta.
Am primit :
Pe un card MC (USD) de la raiffeisen. Stiti alte carduri la ei care merg?Citat:
This withdrawal cannot be completed because your card issuer does not allow withdrawals to this card. To withdraw funds from your PayPal account to a credit, debit, or prepaid card, add a different card with a Visa or MasterCard logo.
Edit: dar merge visa electronul de la raiffeisen (RON). sa vedem daca si ajung banii :)
Va rog postati in acest thread cu ce card-uri ati reusit sa scoateti bani si cu ce nu.
As avea o rugaminte pentru cei care deja au facut Withdraw de la Paypal pe card bancar in RON, sa ne spuna cu ce curs le-a fost facuta conversia valuta ->RON.
Mersi
Eu nu inteleg agitatia asta in jurul cursului valutar practicat. Dar hai sa luam mai multe variante:
1. Daca ai un card atasat unui cont in EURO:
Cand primesti banii in contul de EURO, vei vrea sa-i folosesti la un moment dat... deci o sa-i retragi din contul de EURO. Cea mai buna varianta ca sa nu iti ia banca comisioane mai mari, este sa eviti retragerea de numerar din contul de EURO si sa faci o licitatie pentru a-ti transfera EURO in contul de RON. In acest caz, se va aplica clar cursul valutar intern al bancii emitente de card unde ai si conturile curente atasate cardurilor.
2. Ai primit banii in contul de EURO, te gandesti ca daca ai cardul in EURO nu iti va lua comision asa de mare la bancomatul bancii emitente. Si aici se aplica cursul de schimb valutar al bancii tale.
3. Daca ai un card atasat unui cont in RON:
Cand primesti banii pe contul atasat cardului, se va face conversia automat din EUR in RON. Si in acest caz se va aplica cursul din ziua operatiei bancare a bancii tale.
Concluzia: Vrei sa iesi cel mai bine intr-o anumita perioada cand vrei sa te folosesti de bani ?
Incearca sa prinzi cursul BNR cel mai favorabil din acea perioada deoarece totul se raporteaza la cursul BNR din ziua respectiva. Celelalte banci isi regleaza cursurile in functie de acesta.
Atunci cand faci un withdraw se intampla reversul.
Deci un raspuns la intrebarea ta ar fi: cursul la care se face conversia va fi cel de cumparare al bancii tale din ziua in care banii intra in contul tau de RON.
Exact. Se considera cursul bancii care ti-a emis cardul, din ziua tranzactiei.
VisualMind,
Multumesc pentru informatii, am vrut sa fiu sigur :)
Nici mie nu mni-a mers MC (eur) de la brd cand miam facut contul, si am incercat cu VISA (RON) care a mers.
Azi am incercat din nou cu MC si a mers acum.
P.S. cu VISA (ron) de la bcr am acu problema semnalata mai sus pe thread cu cele 4 cifre din extrasul de cont, care nu sunt acceptate de paypal. astept sa vad daca cei de la bcr carduri imi dau alt cod.
a mai rezolvat cineva problema asta?
Salutare,
In caz ca ajuta pe cineva, uitati ce am primit din partea Paypal dupa ce le-am cerut ajutorul sa aflu de ce nu imi accepta cardul Mastercard (in EUR la OTP Bank) la sectiunea de Withdraw:
Thank you for contacting PayPal, my name is Michal and I will be happy to assist you with your query.
I am afraid that for the withdrawals you will only be able to use
your Visa card and not a Master Card even though the message you are
receiving is telling you that Master Card can be used as well. In fact
Master Cards can not be used.
mai am o nelamurire:
trebuie neparat ca sa iti faci cont paypal daca vrei sa platesti cu cardul pe un site?
adica:
eu am buton "paypal donate" pe site-ul meu, si cand cineva apasa, ii pare formular paypal in care trebuie sa completeze informatii personale si card, prin care i se creaza cont de paypal, pt a-mi putea dona.
am inteles bine ?