Gasesti aici nr de telefon de la Transilvania ca sa afli exact ce si cum. Asa ai sansa sa faci mai multe drumuri.
Gasesti aici nr de telefon de la Transilvania ca sa afli exact ce si cum. Asa ai sansa sa faci mai multe drumuri.
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Revin cu sperante de la banca transilvania, am fost singur cu buletinul si cu cardul pentru a-mi face acea modificare. I-am explicat doamnei de acolo (foarte de treaba) ce vreau sa fac, mi-a cerut cardul si buletinul, a modificat ceva in calculator, mi-a dat sa semnez o fisa (cvv2) si a zis ca in cateva ore se face modificarea, acum cum fac cu cei de la paypal ?
Trebuie sa ai 1.5euro in cont(aprox) care o sa iti fie retrasi de pe card si la tranzactia respectiva o sa apara un cod(il gasesti la banca pe extrasul de cont) si codul acela il bagi la paypal.
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
Iar pentru adaugarea cardului ai nevoie de: 1. tipul cardului, 2. numarul cardului, 3. data expirarii si 4. CSC (ultimul grup de cifre de pe spate).
.
Asa. Am incercat sa completez. Datele cardului sunt ok dar la adresa acolo nu nimeresc. Sunt multe campuri de completat si nu stiu cu ce.
Adress line 1:
Adress line 2:
City:
State/Province/Region
Country - acolo e deja Romania pus.
Adress line 1: Adresa o pui aceasi pe care ii facut cardul
City: Orasul tau
State/Province/Region: Judetul
Country: Romania
ps: incearca sa nu faci prea multe greseli ca s-ar putea sa li se para ceva dubios si sa nu iti mai accepte cardul.
.
Si vezi sa nu ai limita la card. La BT au limita stabilita la 0, deci trebuie sa mergi la o unitate de-a lor si sa ceri modificarea limitei. Altfel nu poti confirma cardul, iar cei de la paypal nu pot retrage cei 1.5 euro.
Adica adresa din buletin ?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Uite ca maine iar trebuie sa fac un drum la banca, sa imi modific limitele la plati online. Apoi gata o sa mearga, asa au zis si cei de la sediul lor central. Multumesc celor care au aratat interes in problema mea si acest subiect poate fi inchis.
Am confirmat ieri si am si dat sa scot cativa euro. In cam cat timp or sa ajunga ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)