Buna,
Ofer gratuit spre folosinta sms gateway pentru proiecte care merita. Mai exact ofer posibilitatea trimiteri sms nelimitat in retelele din RO printr-un cod php usor de adaptat pentru necesitatile voastre.
Buna,
Ofer gratuit spre folosinta sms gateway pentru proiecte care merita. Mai exact ofer posibilitatea trimiteri sms nelimitat in retelele din RO printr-un cod php usor de adaptat pentru necesitatile voastre.
.
Nu inteleg la ce te referi.
Ofer posibilitatea trimiteri de sms printr-un api, mai exact trimitere via HTTP gateway.
In prezent e folosit la 3 magazine online pentru a informa clientii, cand comanda a fost procesata si urmeaza sa fie livrata prin curier.
.
Nu e mai simplu sa ne dai un exemplu unde e implementat? Eu chiar sunt interesat sa-l ofer pe portalul 4Mob,Info
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Am scris mai sus e folosit la cateva magazine online pentru confirmare comanda si livrare curier.
E un serviciu de trimitere sms, a fost adaptat la magazine pentru a trimite automat un mesaj cand operatorul confirma comanda din admin panel, insa poate fi folosit si in alte scopuri desigur.
PS: nu il ofer in scopuri de trimitere sms, site-uri gen "trimite sms gratis" sau asemanatoare.
.
Pe mine ma interesează sa le trimit sms celor ce au telefoanele la reparat, daca se poate, astept pe PM detalii implementare, etc.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Sunt interesat de mai multe detalii despre conditii si cod pe pm sau aici.
Multumesc
E un numar pe care nu poti suna sau trimite sms, sunt blocate apelurile si sms, se poate doar trimite sms-uri. Intradevar apare un numar insa poti specifica la sfarsitul mesajului site-ul tau. Daca se putea personaliza expeditorul cu siguranta nu era oferta gratuita, personalizarea costa.
.
Stiu ca exista un cost, normal, de aceea este ideal ca fiecare magazin sa aibe setup-ul lui sau un serviciu specializat, cu numar scurt sau nume site (150 euro).
Tu oferi un serviciu gratuit, ceea ce este foarte ok, problema apare la clientul "cretin", care raspunde la mesaj sau suna, la un numar care nu-mi apartine.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)