Am deschis o sectiune unde pot fi publicate articole pe diverse teme cu exceptia celor cu un caracter ilegal sau imoral ( adult, alcool, tutun, jocuri de noroc, medicamente, warez, hacking, etc.) sau care contin link-uri catre astfel de site-uri. Articolul trebuie sa fie unic, informativ (nu un material publicitar pentru un anumit produs/site) si sa contina in jur de 400 cuvinte. Pot fi incluse maxim doua linkuri in partea inferioara a articolului.
Probabil curand am sa adaug si o sectiune pentru comunicate de presa dar deocamdata pot publica doar articole informative. De asemeni, exista o si sectiune de bloguri personale unde cerintele sunt mai putin restrictive, respectiv fara spam (incluzand bloguri copy/paste) sau continut ilegal/imoral.
Ce pot sa va spun despre site., este online de cateva luni dar a stat inactiv pana de curand, negasind timpul necesar pentru un astfel de proiect cat despre domeniu, acesta a fost inregistrat prin 2010 pentru un alt proiect dar pe atunci detineam un numar destul de mare de site-uri si nu am mai reusit sa il dezvolt.
La acest moment pot publica un numar limitat de articole. Daca sunteti interesati, mi le puteti trimite prin pm. Categoriile sunt in mare masura, cele din directoarele de articole. Daca doreste cineva adresa site-ului sau mai multe informatii, ma poate contacta.
Va multumesc,

Răspunde cu citat