Inchidem temporar topicul pana cand voi termina articolele cerute, cu siguranta va m-ai urma o serie.
Inchidem temporar topicul pana cand voi termina articolele cerute, cu siguranta va m-ai urma o serie.
Calin am precizat, ca sunt incepatoare ... nu am mai scris articole, iar din punct de vedere gramatical mai fac greseli, ca orice persoana sunt sigura ca si tu ai patit, am precizat ca vor mai avea nevoie de "corectari".
Nu inteleg de ce esti obraznic ....
Hai sa te lamuresc putin, domnisoara. Una e sa fii incepatoare si alta e sa nu stii sa scrii corect. Si eu gresesc, normal, dar nu ma deranjeaza cand sunt corectat si NU fac oamenii obraznici din aceasta cauza. Mi-e sila de atitudini de genu. Cedez locul meu. Bafta, vei avea nevoie.
Daca oferi articole si celor care au mai putine buline, as dori si eu unul.
Calin, nu vreau sa o dam in polemica ... Am specificat in topic ca vor exista greseli care trebuie corectate de voi, mai ales ca sunt incepatoare in fond ofer un serviciu gratuit pentru a imbunatati lucrul acesta. Daca nu apreciezi acest lucru ca ma chinui sa ofer ceva comunitatii ... ma bucur ca cedezi locul tau, in fond nu stiu de ce un content writer ca tine cu experienta ar avea nevoie de serviciile unei incepatoare ca mine ... eram intr-o dilema mare.
Ultima modificare făcută de N. Iulia; 3rd July 2012 la 17:59.
Nu o dam in polemica, doar iti raspundeam la faptul ca m-ai facut obraznic din cauza ca ti-am atras atentia. Eu sunt de partea aia, decat prost, mai bine deloc. Vroiam doar sa vad cum scrii, in viitor poate puteam colabora, de aia ma inscrisesem la oferta. Numai bine.
Cat timp eu postez, nu conteaza greselile inevitabile ale oamenilor de content
Oricum omul de seo readapteaza textul/textele primite in proportie de minim 10% (de regula 25%), activitate care presupune inclusiv corectarea cacofoniilor sau altor eventuale greseli.
Deci relax
Ioi da: fara diacritice te rog. Multumax.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
iulia: din pacate una din problemele acute ale "scriitorilor" sunt greselile de ortografie. Binenteles sunt si cei care se exprima cu picioarele sau le curg cuvintele din gura cum zic eu. Calin te a corectat pe buna dreptate, nu este deloc obraznic. Cand gresesti si esti corectata, iti ceri scuze si admiti ca ai gresit.
Poti sa publici ce vrei tu (familie, copii, sanatate, turism, casa si gradina, fashion etc) pe Blogul Mamicilor doar faci cont si postezi direct. In campul de semnatura poti sa iti pui baner adsense. Link-urile externe sunt nofollow
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)