Hosting primeste toata lumea. Urmeaza instructiunile de mai sus, activarea se face instant.
Va rog sa aveti in vedere Conditiile de Utilizare.
Hosting primeste toata lumea. Urmeaza instructiunile de mai sus, activarea se face instant.
Va rog sa aveti in vedere Conditiile de Utilizare.
Am achizitionat si eu un pachet de hosting, am avut surpiza placuta de a observa ca actualizarea ns-urilor s-a facut instant,ceea ce nu am mai vazut pana acum,e vorba de vrun secret?
Vreau mai mult, mai mult si atat.
La mine dureaza o zi actualizarea NS-urilor din cauza providerului de la care am net.
Eu am domeniile de la goadday si s-au actualizat ns-urile imediat ceea ce ma socat.
evident nu merge
cu parola generata de voi nu ma pot loga,
la ticket nu raspunde nimeni de 2 zile
Ce sa spun ......evident am ales servicul gratuit, dar daca si pentru cel business merge asa mai bine lipsa
Merci
alias74 in email-ul primit era indicat clar unde se ofera suportul pentru gazduire. In niciun caz nu este acolo unde ai deschis acel tichet si nici aici.
Parola este generata automat si trimisa prin email. Nu are cum sa nu functioneze. Daca te loghezi folosind copy/paste atunci fii atent sa nu copii si spatiile de dupa parola sau user care nu se vad atunci cand dai paste (in cazul parolei).
Te rog sa mai citesti inca o data email-ul primit de la mine (cel automat) si sa folosesti una dintre variantele de suport mentionate pentru resetarea parolei.
Ti-am trimis Pm cu ceea ce a veni pe email
as vrea doar sa-mi recuperez fisierele, acum am inteles de ce e gratis.
Merci
Mi-ai inchis contul sau a picat serverul de ieri?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)