9 - Il trimit in 5 minute.
9 - Il trimit in 5 minute.
Am primit si am publicat de la : matei, Robi09, tiberiur, Maldini, gabi991 ( in asteptare de link ).
Mai astept inca 5 ! Primul venit primul servit ...
Nu iau in considerare lista facuta de voi, cine imi trimite primul articolul .. va fi publicat !
@lovelife nu este inclus in acest top 10 ! ( are loc premium )
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Au fost publicate advertorialele pentru : lovelife, robyboy , IonutToma, gabi911, I.Alex ( in asteptare ).
Inca unul dupa care spunem stop.
De acum in fiecare saptamana cate 5 advertoriale gratuite aici ( restul mai publicam articole)
eu cedez locul cuiva care poate sa scrie un adevertorial repede![]()
Iulian am specificat ca lista facuta de voi nu are nici o valoare, eu nu am zis primii ce posteaza pe site ci primii ce imi trimit advertorialul.
PS : nu vreau sa par arogant sau cu nasul pe sus dar de multe ori lumea scrie numele si nu mai trimite advertorialul, astepti mult si bine. E pacat sa nu cedezi locul altcuiva, si sa il tii pt tine cand se pot folosi altii de posibilitatea aceasta. Sincer caut zilnic pe forum oferte de advertoriale gratuite, dar programul meu nu imi permite asta decat la 3 4 dimineata, ziua sunt tot mai rar acasa datorita serviciului si celorlalte hobby-uri.
So, daca tot facem un ajutor macar sa il facem pana la capat.
Multumesc pentru: Divertisment online
Al meu a fost postat. Multumesc MaXx!
.
Si articolul meu a fost publicat imediat aici Tendinte 2012
Multumesc inca o data, MaXz.
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Daca vad ca lumea e bucuroasa mai bag la bataie inca 10. Aceleasi conditii doar pt alti useri care nu au beneficiat deja.
Ps: articolele vor fi publicate dupa ora 23.30 ( atunci termin munca )
Asadar astept iar advertoriale.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)