In cazul in care nu ai observat si rotl au inscrise site-uri mai putin legale/morale...
In cazul in care nu ai observat si rotl au inscrise site-uri mai putin legale/morale...
da, ai dreptate, dar macar nu le promoveaza cu atata strangere de inima. Sunt si ele acolo, pe undeva in coltul lor.
Dar asta e realitatea, toate topurile, directoarele contin astfel de siteuri, pana si dmoz are categoria Adult aici.
"Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."
Pe langa ca mai mult rau iti fac, ai sub 1% trafic returnat, mai multe vizite vin din scara de bloc.
Eu fac ca alecs, orice site are un asemenea script are valoare 0. Cred ca 99% sunt site-uri gratuite, facute de persoane sub 16ani, sau cel putin asa arata.
Si in plus iti asociezi imaginea cu ei, practic ii recomanzi, ai pe cine ? si de ce ai face asta ?
la inceput e mai bine sa-ti adaugi site-ul in cateva topuri, insa nu trebuie sa te astepti la ceva incredibil, nici macar la 100 de vizitatori pe zi. Doar 10-20 sa zicem, avand in vedere faptul ca nu vei ajunge pe un loc bun in acel top.
Pana in Pastele de anul asta si eu credeam ca e bine sa inscrii siteul in top 66 si sa ai si cod de votare , dar acuma m-am lamurit ca enerveaza userii si practic un site care este inscris in top 66 este un site fara valoare prea mare , mai ales daca are votarea automata implementata !
Site-urile astea sunt de ceva timp de ordinul trecutului. Cred ca majoritatea webmasterilor care le folosesc sunt cei care incep sa invete tainele promovarii website-urilor.
Exceptand faptul ca este enervant pentru vizitator sa aiba de furca cu tot felul de aparitii pe ecran, un link catre un alt site scade pozitia in rezultatele furnizate de motoarele de cautare.
Ma enerveaza acele ferestre care se deschid, si apoi daca am un linkla ei imi fc mai mult rau, as pierde mai multi vizitatori din Google decat as castiga de la ei
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)