Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: bannerele azi

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    235
    Putere Rep
    34

Implicit bannerele azi

Traim intr-o lume invadata de reclamele contextuale si de link exchange si ma intrebam ce efect mai au bannerele. As vrea sa stiu parerea voastra referitor la acest subiect.
    1. Mai sunt bannerele utile?
    2. Ce format ar fi recomandat?
    3. Static sau flash?

Multumesc

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

1. Da
    2. Depinde de site si care se potriveste mai bine. Med-rectangle pus in hotsport (centrul site-ului) are uneori CTR-uri foarte mari (la site-urile mele). In banner poti pune un leaderboard dar din ce am observat are CTR mai mic, insa vizibilitate mai mare (deci potrivit daca vrei o reclama pt intarirea brand-ului, nu neaparat pt clicks)
    3. Flash

Tot ce am zis mai sus e parere personala bazata pe experienta mea ca publisher. Poate pt alte site-uri un 468 banner care se "blend in" cu alte elemente ale site-ului va fi mai potrivit. Eu sunt de parere ca bannerele nu au murit, ba din contra, vor muri contextual links (si vor fi inlocuite cu in-text links, gen chitika)
    Ultima modificare făcută de Tudi; 7th March 2008 la 13:49.

DubluQ este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th October 2007
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    44
    Posturi
    224
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    . Eu sunt de parere ca bannerele nu au murit, ba din contra, vor muri contextual links (si vor fi inlocuite cu in-text links, gen chitika)
    Trebuie sa fiu de acord cu asta, si mie imi place cand gasesc in textul pe care il citesc si link-uri catre alte resurse.
    Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ

crissuca este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd January 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    45
    Posturi
    41
    Putere Rep
    34

Implicit

Interesant Chitika - nu stiam de el.
    Eu am incercat banner buton 150x150 sau 125x125, fara prea mare succes. Voi ce parere aveti de butoane?
    Pana acum de la google adwords mi-a venit clickuri de cea mai buna calitate.
    Cuponix - cupoane de reduceri pentru cumparaturi online

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Chitika incepe sa devina o solutie interesanta in Vest. Nu am incercat inca, dar cred ca o sa ma bag, la urmatorul site cu text content care il lansez.

Despre butoane nu stiu ce sa zic...La mine au fluctuat. Pe un site cu continut (text) le-am pus in stanga sus, sub banner si aveau CTR mic. Pe site-ul cu jocuri, am facut o mini-magarie si am pus butonul "camuflat" printre thumbnail-uri si are CTR bun. Cred ca nu se pliaza pe toate site-urile butoanele, sau cel putin nu puse intr-un loc unde stau singure.

Eu vreau sa va intreb altceva, daca ati testat. Un banner grafic static are CTR mai mic decat unul animat (gif sau flash)? Eu inainte aveam de la adsense banner cu imagine si avea CTR de 0,50-1%. Acum am de la adtoll si oxado care au CTR de 2-3%. Dar sunt curios daca e un caz particular si sunt reclamele mai relevante pur si simplu, sau daca intr-adevar afecteaza animatia CTR-ul.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •